Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Namlsaná Lužná má po chuti, Zavidov byl lepší +FOTO


Branky


0

Domácí Sparta přivítala na svém hřišti reservu Zavidova, která v posledních kolech ukázala, že fotbal umí. Domácí, namlsáni výhrou z minulého kola, sestavu nezměnili, ale brzy poznali, kdo bude udávat rytmus hry tohoto zápasu. Hosté po právu odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita zavidovské rezervy se vyplatila

V 8. minutě nezachytil dlouhý pas hostujícího hráče domácí Špička a Žďánský bez problémů poslal míč k delší tyči branky domácích 0:1. V dalším průběhu prvního poločasu hrál Zavidov aktivněji a vytvářel si brankové příležitosti, které neproměnil a nebo střelce vychytal luženský brankář Rác.

Když už se zdálo, že skóre prvního poločasu se nezmění, vyhnul se ofsajdové pasti hostují Špička a z poloviny hřiště šel sám na branku, kde překonal bezmocného Ráce 0:2.

Zavidov penaltu proměnil, Lužná nikoliv

Druhý poločas byl obrazem toho prvního, což vyústilo v další branku v 55. minutě. Ta padla z pokutového kopu, který se zdál domácím poněkud přísný. Na 3:0 navýšil P. Čech ml.

V 60. minutě navýšil brankový příděl znovu špílmachr Špička 0:4. O devět minut později se dostali ke slovu i domácí, kteří zásluhou Vejvody snížili na 1:4. Po pěkné kombinační akci Zavidovských hráčů padla z kopačky Louly pátá branka.

Domácím se ještě v závěru podařilo snížit zásluhou hlavičky Polanského na konečných 2:5. Sparta Lužná navíc neproměnila pokutový kop, když střela Ambrůžka orazítkovala pouze tyč.

Zavidov zaslouženě zvítězil a domácím nezbývá nic jiného, než se lépe připravit na další utkání ve své aréně, kde přivítají Olešnou.

 

 

Fotografie: Kateřina Šestáková



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác (vedoucí): Naši nepodali takový výkon, jako v minulém utkání, i když jsme hráli ve stejné sestavě. Hosté byli po všech stránkách lepší, hlavně v rychlosti a důrazu na míči. Na tento zápas musíme rychle zapomenout a připravit se na další domácí zápas za týden proti Olešné.

FC 05 Zavidov B
Petr Čech st. (kapitán): Před zápasem bych nevěřil, že se nám povede vyhrát a odvézt 3 důležité body. Dávali jsme sestavu těžko dohromady a jsem rád, že se nám povedlo ji doplnit. V prvním poločase se nám dařila hra, byl zde dobrý pohyb, na který domácí místy těžko reagovali. I když jsme neproměnili tři tutové šance, tak alespoň dvě se nám povedly, jedna na konci prvního poločasu. V druhém poločase jsme hráli v klidu a přesnou hrou jsme zvýšili náš náskok a dovedli zápas do vítězného konce.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
L. Rác [-] - D. Kopernický [-] , M. Rek [-] , J. Polanský [-] , J. Dolhý [-] (74. K. Krumhanzl [-] ) - J. Kolínský [-] (30. L. Hájek [-] ) , S. Fronk [-] (53. L. Hájek [-] ) , P. Ambrůžek [-] , J. Špička [-] (46. R. Grill [-] ) - R. Šnajdr [-] , J. Vejvoda [-]

FC 05 Zavidov B
J. Kraus [-] - P. Pešek [-] , L. Plicner [-] (63. M. Skoupý [-] ) , P. Čech ml. [-] , M. Zuda [-] - D. Žďánský [-] , A. Špička [-] , D. Devera [-] , P. Čech [-] - K. Loula [-] , V. Ryšlavý [-]

ŽK: 63. A. Mašek , 78. K. Krumhanzl - 48. V. Ryšlavý , 85. D. Žďánský .
Místo: TJ SPARTA LUŽNÁ. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Strouhal Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.