0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakovník dal Olešné bůra


Branky


0

Utkání Olešné a rakovnické rezervy mělo od samého začátku jednoznačný vývoj., a to i přes to, že hosté měli problémy složit dohromady sestavu. Očekával se spíš vyrovnaný zápas, ale výsledek hovoří za vše. SKR však ještě řadu šancí nevyužil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho se čekalo na první gól, ten nakonec padl až ve 31. minutě, kdy si po rohovém kopu sebral odražený míč Plaček a z hlanice penalty pálil rovnou z otočky podél Fiedlera.

Zanedlouho vystřelil z úhlu M. Tvrz, jeho pokus olešenský gólman v náručí neudržel a Z. Červený doklepl do prázdné branky - 0:2.

Ostatní branky padly až ve druhém poločase. Ten se otevřel až samostatným průnikem Hovorky přes několik domácích obránců a přesným zakončením k tyči. V 76. minutě vysunul nádherně hrající trenér Hertl Fojtíka, který tváří v tvář brankáři nezaváhal.

Sedm minut před koncem se zmocnil na polovině hřiště míče M. Tvrz, utekl až do vápna a technickou střelou na přední tyč navýšil skóre na 0:5.

Prázdná branka zívala na Z. Červeného, tutovku neproměnil ani M. Tvrz a Hertl, který postupoval sám na Fiedlera. Ve slibné šanci byl také Fojtík... Olešná o sobě dala vědět pomálu. Nejvážnější pokus vymyslel minutu před konečným hvizdem Procházka, který vysunul Ličmana. Jeho střela šla ale nad Peškovu branku.

 



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal (trenér):

SK Rakovník B
Marek Tvrz (vedoucí): Měli jsme velké problémy složit sestavu dohromady, a tak jsem očekával vyrovnaný zápas. Od domácích jsme všichni čekali víc. Jeli jsme sem s velkým respektem k soupeři, neboť domácí porazili Kněževes, výborně hráli na Olympii, ale dnes proti nám nastoupil tým, který se prezentoval slabým výkonem, a ten rozhodně nebyl hoden týmu ze středu tabulky. Pro nás je obrovská škoda, že jsme převahu nedokázali přetavit ve větší brankový rozdíl ve skóre, protože průběh utkání o to volal.



Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - J. Procházka [-] , M. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] , M. Ličman [-] - J. Karas [-] (66. O. Kolínský [-] ) , P. Telvák [-] , R. Jiránek [-] (76. K. Ivančík [-] ) , Š. Prchal [-] (46. M. Pakši [-] ) - F. Mucha [-] , M. Šutera [-]

SK Rakovník B
P. Červený [-] - M. Cibulka [-] (49. P. Tvrz [-] ) , P. Kýzl [-] (66. M. Rohla [-] ) , J. Plaček [-] , P. Hovorka [-] - M. Sodomek [-] , R. Hertl [-] , Z. Červený [-] , M. Fojtík [-] - T. Hrbek [-] , M. Tvrz [-]

ŽK: 31. F. Mucha - 68. Z. Červený , 89. M. Fojtík .
Hráči zápasu: J. Procházka - R. Hertl .
Místo: Sportovní areál Olešná. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sedláček Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.