Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání v Jesenici dopadlo podle očekávání


Branky


0

Souboj svěřenců Bedřicha Bočánka a Davida Dudášika dopadl podle očekávání. Domácí, kteří byli v tabulce o devět bodů před Lány, nasázeli svému protivníkovi šest branek. Hosté nejeli domů úplně s prázdnou, díky penaltě a brance Hladkého v závěru utkání, nevypadá tohle předposlední vystoupení jako debakl, i když se jednalo o jednoznačný průběh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli do čtvrt hodiny

Už v 6. minutě rozjel křídelní akci Kotek na Balého, míč se vrátil opět před branku, kde se nacházel S. Pfejfer a otevřel skóre zápasu – 1:0. Mladý Samuel o dvě minutky na to našel Brdu, který ale zamířil těsně vedle.

Ve 13. minutě následovalo sólo J. Pfejfera přes tři hráče Lán, které bylo zakončeno jak se patří – 2:0. Zanedlouho už na tabuli svítilo pohodlných 3:0, když centr Balého zužitkoval na lajně se pohybující Šťastný, který poslal míč na hlavu Jeníčkovi – 3:0.

Ve 20. minutě mohl dát Jeníček další branku, ale tentokrát ho Novák vychytal. Ke slovu se Lány dostaly jen sporadicky, ojedinělou šanci nabídla 26. minuta, kdy se po kombinační akci na pravé straně dostal ke střele kapitán D. Dudášik, ale jeho pokus zaplachtil nad břevnem.

V poslední minutě poločasu se domácím povedla další akce. Po spolupráci  J. Johna s Jeníčkem dostal balon před brankářem Cassas, který situace využil a do kabin navýšil skóre na 4:0.

Lány se dočkaly dvou čestných úspěchů, vliv to ale nemělo

Druhá pětačtyřicetiminutovka tolik gólů nenabídla, ostatně ani fotbalových momentů. Po patnácti minutách hry se mohl prosadit Jeníček, ale v důležitém okamžiku mu utekl balon, a tak alespoň stihl najít na zadní tyči nabíhajícího S. Pfejfra, který to udělal hlavou za něj – 5:0.

Poté domácí začali věnovat svoji pozornost jiným aspektům a na fotbal už se tolik nesoustředili. Fotbal ztratil na kvalitě a ke slovu se proto mohli dostat také hosté. Po špatné rozehrávce v 74. minutě vypíchl míč hostující Matějka, který byl nakonec i faulován.

Kapitán D. Dudášik poslal míč z pokutového kopu na druhou stranu, než se vydal Řehoř a snížení bylo na světě – 5:1. Následně byl před vápnem sražen J. Pfejfer, ale s přímým kopem nenaložil Kotek podle představ, protože jej poslal nad branku.

V 80. minutě pak padly dva góly. Nejprve snížil lánský útočník Hladký, aby poté zafungoval pressing od Jesenických a Kotek zakončil levačkou k tyči – 6:2. Vzruch před oběma gólmany byl i v samém závěru. Nejprve Šťastný pálil do boční sítě a poslední slovo měl hostující Švolba, kterému se ale balon svezl po noze a skončil v autu.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Bedřich Bočánek (trenér): Jsem moc spokojen s výkonem i předvedenou hrou. Soupeř dnes působil odevzdaně a bez odporu. Naše vítězství je zasloužené.

SK Lány
David Dudášik (trenér):



Sestavy


FC Jesenice
V. Řehoř [-] - P. Altman [-] , J. John [-] , S. Pfejfer [-] , Z. Balý [-] - D. Casas [-] (46. M. Pacourek [-] ) , J. Pfejfer [-] , D. Brda [-] , P. Šťastný [-] - P. Kotek [-] , D. Jeníček [-]

SK Lány
L. Novák [-] - J. Krátký [-] , P. Dudášik [-] , P. Rajgl [-] , J. Loskot [-] - Č. Dolák [-] , J. Matějka [-] , D. Dudášik [-] , D. Jirava [-] (46. D. Keller [-] ) - L. Švolba [-] , K. Hladký [-]

Místo: SK Jesenice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Titlbach Marek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.