Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany si odváží z Červených Peček tři body po povedeném obratu!


Branky


10

Zápas o přední příčky tabulky se odehrál v Červených Pečkách, kam dorazily ambiciozní Krakovany. Vyrovnaný zápas nakonec otočili ve svůj prospěch hostující hráči z Krakovan, kteří museli dotahovat dvougolové manko. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva

Zápasem nás znovu provede povedený report z dílny obránce Ondry Černého.

 

K dalšímu zápasu jsme zavítali na půdu Červených Peček, odhodláni bodovat a udržet se ve hře o nejvyšší příčky. Začátek zápasu byl vyrovnaný, domácí se snažily hrozit hlavně přes rychlonožku Davida Zdeňka, do žádného vážnějšího ohrožení naší brány se však nedostaly. První tutovku zápasu jsme tak měli na kopačkách mi a to konkrétně Sixta, který pádil sám na gólmana Svobodu, trestuhodně však přestřelil.

 

Do dalšího úniku se dostával opět Sixta, ale domácí pomezní měl celý zápas velké problémy s tikem v ruce, a tak velmi často mařil naše akce. Ke konci poločasu přišel velký pád našich akcií, a to nejdříve, když jsme ze špatně odvráceného balónu udělali penaltu, kterou s přehledem proměnil Křelina a následně když jsme nechali po standardce příliš času Hradílkovi, který si věděl rady. Do kabin jsme tak šli za stavu nula dva s nastraženou Csaplárovkou. 

Csaplárova past

Ve druhém poločase jsme byli na trávníku už jenom mi a bylo pouze otázkou, zda se nám podaří naše šance, které přibývaly proměnit. Již v padesáté minutě jednu z nich proměnil Dostál, a to, když využil parádní přihrávky před bránu od výborně hrajícího Strejciuse. O pár minut později v identické situaci před domácí kasou selhal Sixta.

 

Ve dvaasedmdesáté minutě bylo vyrovnáno, a to, když skóroval opět Dostál po přihrávce, která putovala, ano, opět od Strejciuse. Další tutovka na sebe nenechala dlouho čekat, Horák však poloprázdnou bránu vysoko přestřelil. Když už to vypadlo, že zápas půjde do penalt tak Sixta parádně sklepl na Dostála, proti kterému ještě stihl Svoboda zareagovat, na dorážku od Horáka byl však krátký a mi se tak mohli začít radovat.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: První poločas byl dle našich představ. Rozhodlo, že jsme neproměnili šance na 3 0. Pak se nám zranili další 2 hráči museli jsme prostřídat a hra se nám rozpadla. Jak jsme dominovali v první půli, tak Krakovany ovládly druhou půli a výsledek otočily. Byl to ale hezký zapas, ze kterého nemáme opět ani bod.

TJ SK Krakovany
Bek Ondřej Černý: První poločas byl vyrovnaný, hloupě jsme však domácí pustili do dvoubrankového vedení a zkomplikovali jsme si tak zápas. Ve druhém poločase jsme však hráli výborně a zcela zaslouženě jsme utkání otočili. S vítězstvím jsme maximálně spokojeni. Příští týden si to pojedeme rozdat s Kouřimí o druhé místo.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - M. Převrátil [-] (88. M. Bohatý [-] ) , M. Vondráček [-] , M. Bílý [-] , M. Hejduk [-] - D. Zdeněk [-] , L. Křelina [-] , J. Hradílek [-] , J. Maršík [-] (61. L. Drábek [-] ) , M. Rauch [-] - J. Svoboda [-] -

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - A. Hojda [-] , M. Kutil [-] , P. Myška [-] , O. Černý [-] - P. Kozel [-] (90. V. Novotný [-] ) , D. Chvojka [-] , D. Horák [-] , P. Strejcius [-] - T. Sixta [-] , A. Dostál [-]

ŽK: 37. M. Vondráček , 63. M. Bílý , 75. D. Zdeněk , 85. L. Křelina - 32. T. Sixta , 50. P. Kozel , 75. V. Novotný , 80. A. Hojda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klíma Miroslav - ZUZA Miloš (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza