Souboj o přední příčky s jasným průběhem pro Červené Pečky!


Branky


7

Lídra soutěže na svém hřišti přivítaly ambiciozní Červené Pečky. Očekávalo se vyrovnané utkání, které však nakonec jasně opanovali domácí. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový nástup

Letní počasí připravilo prosluněné jeviště pro tohle fotbalové představení, jehož první dějství patřilo domácí herecké ekipě. Červené Pečky vlétli do uktání se stoprocentním nasazením a presovali svého soupeře od prvního možného momentu. Tlak týmu trenéra Křeliny využil ke svtřelení gólu již ve 3. minutě, civilním povoláním hokejista, David Zdeněk a v ochozech bylo veselo poprvé.

Drtivý nástup do první půle domácí korunovali v 11. minutě, kdy si vstřelil vlastní gól hostující kapitán Klička. Od té chvíle domácí trochu stáhli nohu z plynu a hra se vyrovnala.

Zhruba pět desítek diváků již do konce poločasu žádný gól neviděla a do kabin se tak šlo za zrádného stavu 2:0 pro domácí.

Csaplárova past se nekoná

Do druhého poločasu udělal hostující trenér jednu změnu. Robovského nahradil zkušený Černý. Snaha Jestřábí Lhoty o zdramatizování zápasu byla zřetelná, domácí obrana však skvěle fungovala a hosty dlouho nepustila do vážnějšího ohrožení jejich branky. Naopak to byli hosté, kdo uděřil potřetí. V 50. minutě se trefil Matoušek a navýšil tak skóre domácích již na 3:0

 

Definitivní klid na kopačky dodal domácím v 77. minutě Hradílek, který svým gólem upravil skóre na 4:0 z pohledu domácích borců. Červenopečecký brankář Svoboda se však přeci jen nedočkal čistého konta. V 88. minutě překonal tohoh vášnívého zahradníka hostující šikula Záhora, kterýžto kosmeticky snížil na konečných 1:4 z pohledu lídra soutěže.

Červené Pečky se touto výhrou posouvají na čtvrté místo neúplné tabulky, zatímco Jestřábí Lhota zůstává v čele s náskokem tří bodů na druhé Zásmuky, potažmo třetí Kouřim.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: Jsem naprosto spokojený, nejlepší výkon v sezoně. Hráli jsme to, co jsme si řekli v kabině. Na soupeře jsme vlítli a brzy vstřelili dvě branky. Pote jsme se trosku stáhli a hra se vyrovnala. V poločase jsme vedli o dvě branky. O přestávce jsme si řekli, že musíme přidat třetí branku, aby byl zápas rozhodnutý, a to se nám brzy podařilo. Na hřišti jsme nechali všechno. Hráči jezdili po zadku. Výborný výkon předvedl rozhodčí Nepovím. Podekováni patří i Jestřábí Lhotě za pěkné utkaní. Snažili se hrát, i když prohrávali o 4 branky. Dekuji všem našim fanouškům, kterých opět přišlo dost.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nepovím František - ZUZA Miloš (N), DUŠEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů