Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zásmuky nasázely pět branek Cerhenicím!


Branky


9

V sobotu zavítaly do Zásmuk Cerhenice. Zápas plný šancí nakonec skončil debaklem pro hostující tým. Jak se zápas dvou rozdílných poločasů vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět

První poločas nabídl oťukávacích 20 minut, ve kterých se ojediněle objevovaly náznaky šancí na domácí straně, ale gólové vyústění přišlo až ve 26. minutě, kdy se trefil Dotter, aby o minutu později navýšil skóre jeho týmový kolega Lukáš Martínek.

Domácí hráli ve velké pohodě, dostávali se do šancí, ale další branky přišly až v závěru prvního poločasu.

Ve 42. minutě se trefil Jonáš, na kterého navázal minutu před koncem poločasu svým druhým gólem v utkání Lukáš Martínek.

Do kabin se tak šlo za stavu 4:0 pro domácí tým Zásmuk.

Noha z plynu

Do druhého poločasu vstoupili domácí o trochu vlažněji, čehož hosté využili a pomalu přebrali otěže zápasu. Cerhenice se tak dostávali do šancí, ale na čestný gól čekali až do 73. minuty, kdy Koubek odpověděl na Dotterův gól ze 70. minuty. První dvě branky na jaře pro mladého, pracovně hokejistu, po skončení hokejové sezony. Povede se mu navázat na sezonu 2018/19, ve které vstřelil 42 gólů při postupu Polep do III. třídy?

Zpět k zápasu…

Více branek již nepadlo a zápas tak skončil výhrou domácích 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Po prvním poločase bylo prakticky o výsledku rozhodnuto. Nemuselo to být ale tak jednoznačné, kdyby své šance hosté proměnili. Druhý poločas byl od nás až moc profesorky odehraný, přidali jsme pouze jeden gól a pustili jsme soupeře do šancí. Jednu z nich využil a korigovali tak na konci utkání na konečných 5:1.




Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - P. Pavlík [-] , J. Martínek [-] , L. Martínek [-] (68. L. Hamsa [-] ) , T. Dvořák [-] (46. M. Hervert [-] ) , S. Dotter [-] , F. Jonáš [-] , M. Kraus [-] , J. Lindner [-] , Z. Vokáček [-] , P. Pěkný [-] (78. J. Svoboda [-] )

Olympia Cerhenice
P. Kun [-] - T. Mojko [-] (68. J. Čerych [-] ) , M. Doubek [-] , M. Kaše [-] , V. Hanuš [-] (70. L. Slezák [-] ) , M. Novotný [-] (78. K. Michálek [-] ) , P. Klucska [-] , D. Nykodym [-] (59. T. Koníček [-] ) , K. Charouzek [-] , T. Basarab [-] , J. Puk [-]

Počet diváků: 48. Rozhodčí: PEŠKA Libor - PANGRÁC Michal (N), NOVOTNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích