Zápas plný nervů a zvratů s vítěznou tečkou pro Zásmuky!


Branky


7

Kdo v pátek lehce pozdržel návštěvu své oblíbené knajpy a zavítal na zápas Červených Peček se Zásmuky (výkop byl v 18:00), dobře udělal. Viděl totiž utkání plné zvratů, branek, šancí i červené karty. Toto povedené drama zakončily až penalty, ve kterých byly úspešnější Zásmuky. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna ku dvěma

Od úvondího hvizdu rozhodčího Humpoláka byli domácí lepším týmem. Dvacet minut diktovali tempo hry a hosté byli pod velkým tlakem. Třikrát museli hostující hráči odkopávat míč z brankové čáry. Jak už to tak někdy ve fotbale bývá, z první branky se paradoxně radovali hosté. První šanci Zásmuk v zápase využil Lukáš Martínek a pohotově prostřelil Svobodu v domácí bráně. 

O pět minut později se hosté radovali znovu. V 25. minutě zvýšil na 2:0 z pohledu Zásmuk Filip Jonáš. Hra se najednou vyrovnala, ale domácí se hnali za kontaktním gólem. Ve 38. minutě podklouzl hostující obránce a namazal domácímu Kulhánkovi, který se tváří v tvář Zrivkovi nemýlil a snížil na 1:2.

Konec interesantního poločasu již více branek nenabídl a do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro Zásmuky.

Nahoru/dolů

Do druhého dějství vyběhly oba týmy beze změn. K vidění byl pohledný fotbal plný šancí a závarů na obou stranách. Pro nestranného diváka vskutku příjemná podívaná.

Brzy po pauze domácí srovnali skóre, ale rozhodčí Humpolák branku pro offside neuznal. Smutek a zmar z neuznané branky však u domácích netrval dlouho. V 69. minutě srovnal po závaru před hostující brankou Hradílek, aby o devět minut později otočil skóre Rauch. Zhruba 150 dorazivších fanoušků se těšilo na dramatickou koncovku utkání.

Remízové skóre však vydrželo jen čtyři minuty. V 82. minutě nařídil rozhodčí humpolák penaltu, se kterou domácí výrazně nesouhlasili. Nervy nakonec neudržel střelec prvního gólu Kulhánek a po slovní urážce rozhodčího zamířil předčasně pod sprchy. Bohužel pro Červené Pečky, Pavlík si s penaltou poradil a srovnal skóre na 3:3.

Hosté ani proti deseti již dalši branku nepřidali a šlo se tak do penalt.

Loterie

V penaltách byli stoprocentní hosté a porazili tak Červené Pečky v poměru 5:3.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: Vůbec nevím, jak začít hodnocení. Soupeře jsme přehrávali na jeho polovině, ale dostali jsme dva slepené góly a najednou prohrávali 0:2. Naštěstí jsme do poločasu snížili kontaktní brankou na 1:2. V poločase jsme si řekli, že není nic ztracené, a na hře to bylo znát. Vyrovnali jsme a vzápětí dali gól, který nebyl uznán pro ofsajd, který ani nebyl signalizovaný. I tak zanedlouho jsme stav otočili na 3:2. V 80. minutě na nás rozhodčí písknul penaltu, kterou nechci vůbec komentovat. Kdo byl na fotbale udělá si obrázek sám. Zapas skončil remízou a penalty jsme bohužel prohráli. Bod je málo. Mrzí mé to kvůli úžasným fanouškům, mile mě překvapilo, že nám tolik fandili, a že jich dorazilo takové množství.

TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Nehrál se moc pohledný fotbal na těžkém terénu ale i tak bylo utkání se spoustou šancí, zvratů a divák se určitě nenudil. Prvních dvacet minut patřilo domácím, kdy byli na balónu víc a 3x jsme vykopávali balón z brankové čáry. Pak jsme prakticky z první šance vstřelili gól, když se ve vápně dobře zorientoval Lukáš Martínek. Hned pět minut na to se prosadil Jonáš. Hra se pak vyrovnala, ale domácí do poločasu ještě stačili snížit na 1:2. Dvacet minut před koncem přišla chyba, kdy jsme darovali domácím vyrovnávací gól. Hrálo se pak nahoru dolů, a ze závaru před naší brankou se znovu prosadili domácí a šli do vedení. Na konci utkání srovnal z pokutového kopu Pavlík a stav 3:3 vydržel až do konce utkání. V penaltovém rozstřelu jsme byli stoprocentní, a jelikož si Zrivka s jednou penaltu poradil, vezmeme domů dva body.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - ZUZA Miloš (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza