1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat! Tuchoraz - Zásmuky 1:2


Branky


10

Do Tuchorazi zavítal výběr Zásmuk. Domácí jsou obzvláště doma velmi těžkým sokem, tudíž se očekával vyrovnaný mač. Přestože domácí vstřelili úvodní gól, vyhrát nedokázali. Pavlík a spol. nakonec skóre otočili a odvážejí si zasloužené tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Den a noc

Vstup do prvního poločasu vyšel lépe domácím. Aktivně přistupovali k dění na hřišti a dobrou kombinací dostávali soupeře pod tlak. Odměnou jim byl gól Šafáře ve 13. minutě. 

Ovšem úvodní gól jako by vzal klid z kopaček tuchorazských. Nepřesností bylo najednou více nežli vajíček v košíku malého koledníka. Zásmuky dokonale využily této slabší pasáže a uštkly raněnou kořist. 

Nejprve se trefil hostující veterán Pavlík, aby o šest minut později, ve 35. minutě obrátil skóre zápasu Zdeněk Vokáček, zvaný “Voky”. 

Otočka během pár minut měla na hru domácích fatální následky. Více branek však do konce poločasu nepadlo a do kabin se šlo za těsného výsledku 2:1 pro hostující mužstvo.

 

Bez branek

Do druhého dějství nastoupili domácí s jednou změnou v sestavě. Šedinu nahradil Moravec. 

Ani efekt střídajícího hráče však hru domácích nezlepšil. Obraz hry byl stejný jako ve druhé polovině prvního poločasu. Nákopy bez adresáta a jakási deka na domácích hráčích. 

Hostující hráči sice své další šance nevyužili, ale zlobit se jistě nebudou. Ze hřiště Tuchorazi si odváží cenné venkovní vítězství 2:1.

 



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Brankář Martin Beran: Dnešní zápas lze rozdělit na dva časové úseky. První byl před naším vstřeleným gólem a druhý po našem vstřeleném gólu. V rámci prvního úseku jsme byli aktivním týmem, který dobře kombinoval, držel míč a udával tempo hry. Soupeř byl naším začátkem zaskočen a těžko si hledal cestu k naší bráně. Po vstřeleném gólu přišla na kluky deka a rozjel se druhý časový úsek, který se jen těžko nějak komentuje. Samé dlouhé, nepřesné nákopy. Spousta ztracených balonů. Soupeř tím dostal jedinečnou šanci vzít zápas do svých rukou a toho také využil. Do dalšího zápasu jsme nuceni udělat razantní změny v sestavě/rozestavění a doufat tak, že výkon týmu bude zas tam, kde má být.




Sestavy


FC Tuchoraz
J. Matoušek [-] - J. Votoček [-] , V. Vopařil [-] , M. Vostrovský [-] , A. Kliment [-] , D. Borovička [-] , P. Šafář [-] , M. Hozman [-] (80. J. Mučka [-] ) , J. Pokorný [-] , R. Nývlt [-] , J. Šedina [-] (46. J. Moravec [-] )

TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - P. Pavlík [-] , L. Martínek [-] , J. Martínek [-] , L. Sobotka [-] (81. P. Skala [-] ) , J. Lindner [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , P. Pěkný [-] , M. Bellada [-] , J. Roth [-]

ŽK: 68. R. Nývlt , 75. M. Hozman - 25. L. Martínek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Hron Karel - ŠIMŮNEK David (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů