Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pět branek za poločas! Český Brod B – Štítary 5:2


Branky


10

Květná neděle přinesla v Českém Brodě souboj dvou týmů na chvostu tabulky, které však sází na dravé mládí. Poslední Štítary první poločas vyhráli 2:0, ale v tom druhém inkasovali pět branek. Českobrodští, nutno dodat, posilnění hráči z divizního áčka nakonec vyhráli rozdílem třídy. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý výkon x podcenění

Vstup do prvního dějství vyšel lépe domácím. Poctivě bránili a čekali na rychlé protiútoky. Jeden takový v úvodní branku zápasu přetavil hostující Samuel Uman. Starší z bratrské dvojice si ve 14. minutě našel míč a připsal si již jedenáctý gól v probíhající sezoně. Domácí hráči vypadali, že se ani nehodlají snažit, protože výhra je nemine, jenže první poločas se jim takový přístup krutě vymstil.

O osm minut později bylo v týmu trenéra Stacha ještě veseleji. Expres Opolzer zacílil přesně a ve 22. minutě poslal svůj tým již do dvougólového vedení. Pro jedenadvacetiletého útočníka, o kterého v mládeži usilovala Mladá Boleslav, šlo teprve o druhý gól v ročníku. Nutno dodat, že skóroval s velkým přispěním domácího brankáře Bíny, který nepřesnou rozehrávkou nabídl mladému útočníkovi gól.

Hosté se snažili využít dobrého rozpoložení a vstřelit třetí branku, která by zápas rozhodla, avšak neúspěšně. Do kabin se šlo za stavu 2:0 pro hráče z předměstí Kolína. 

 

Csaplárova past s divizním nádechem

Nevíme, co řekl hráčům domácí trenér Šmejkal, ale byl to asi značný kartáč, protože do druhého poločasu vyběhli naprosto odlišně motivovaní hráči. Fofr a fičák. To byly nejlepší přátelé hostující skvadry ve druhém poločase. Někteří hráči dokázali, že zcela zaslouženě kopou divizi. 

Nejprve se v 58. minutě trefil Vokáč, aby mohl o 6 minut později srovnat skóre Nekolný. Domácí byli v laufu, což o 3 minutky později potvrdil rychlík Novák, jenž otočil skóre na 3:2 z pohledu Českého Brodu. Pro hosty minuty hrůzy dokonal svým druhým gólem v zápase Vokáč. Co ještě v 58. minutě vypadalo na pohodlné vedení 2:0 se ani ne během 15 minut změnilo na 2:4 z pohledu hostů. 

Štítary zkrátka nestíhali zachytávat náběhy namlsaných domácích hráčů. Obzvláště Petr Novák na hřišti připomínal Usaina Bolta v jeho nejlepších letech. Hostující obránci rozhodně nejsou pomalí, ale v rychlostních soubojích s bývalým hráčem Viktorie Žižkov připomínali spíše diváky než rovnocenné soky.

V 90. minutě zkompletoval hattrick Vokáč. Skvělý výkon teprve devatenáctiletého záložníka. Utkání dvou zcela odlišných poločasů tak skončilo jasnou výhrou domácích 5:2.

 



Ohlasy k zápasu



Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Proti výrazně posílené rezervě Brodu jsme odehráli výborný první poločas. Dobře jsme bránili, byli dobře organizovaní a hrozili s rychlých brejků Ve druhém dějství už jsme nestačili zachytávat náběhy rozdílových hráčů Brodu a pětkrát inkasovali. Vzhledem k průběhu jsme po zápase zklamaní, ale je třeba si uvědomit proti jaké kvalitě jsme hráli. Rozhodně se nemáme za co stydět, a naopak musím kluky hlavně za prvních šedesát minut pochválit. Na tuto porážku musíme rychle zapomenout a soustředit se na další zápasy."



Sestavy


SK Český Brod C
D. Bína [-] - M. Kohout [-] , J. Bouma [-] , J. Čurgali [-] , J. Nekolný [-] - T. Čermák [-] (78. M. Vymazal [-] ) , P. Novák [-] (83. M. Šermauer [-] ) , O. Kejha [-] , M. Vokáč [-] , M. Kohout [-] - M. Kratochvíl [-] (69. P. Pazderec [-] ) -

Štítarský SK
M. Lepší [-] - T. Opolzer [-] , S. Uman [-] (77. M. Rychlík [-] ) , M. Kršňák [-] (81. P. Kratochvíl [-] ) , B. Uman [-] (77. O. Nejman [-] ) , J. Vlášek [-] , J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] (69. M. Lepší [-] ) , K. Machurka [-] , L. Jedlička [-] , F. Hoření [-]

ŽK: 42. B. Uman , 62. S. Uman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - ŠMEJKAL Miroslav (N), HERVERT Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích