Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí obrat! Kouřim – Červené Pečky 3:2


10

Květná neděle ve městě historického skanzenu nachystala zajímavý zápas okresního přeboru. Domácí hráči přivítali ambiciózní mužstvo Červených Peček. Utkání na těžkém terénu nakonec přineslo dynamickou zápletku s tříbodovým rozuzlením pro domácí. Co nám zápas ukázal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující obrat

Vstup do utkání vyšel lépe hostům. Tým trenéra Křeliny měl hned po pár vteřinkách gólovou příležitost. Havránek však svůj tým skvěle podržel a odmítl vedení Červených Peček. Krom úvodní šance byl úvod zápasu vyrovnaný. Byl to domácí tým, který se jako první ujal vedení. Ve 20. minutě se Jirků pomocí teče trefil přesně. 1:0

Vedení domácího družstva však netrvalo dlouho. Hned minutku po vedoucím gólu srovnal hostující Kulhánek. 1:1

Najednou začala domácím váznout rozehrávka a dostávali se pod tlak. Hosté byli lepší a hnali se do jedné šance za druhou. Jednu z nich v gól přetavil ve 40. minutě Zientek. Více branek nepadlo, ale dlužno říci, že i domácí kapitán označil 2:1 v poločase jako milosrdný výsledek první pětačtyřicetiminutovky. 

 

Obrat

Do druhého dějství vstoupilo domácí mužstvo lépe. V kabině jsme si řekli, jak chceme hrát ve druhé půli, a to se nám povedlo na hřišti splnit. Zjednodušili jsme rozehrávku, přestali jsme hostům darovat míče, byli mnohem aktivnější při dostupování a využívali jsme více krajní záložníky. Popsal vstup do druhé půle kapitán Snížek.

Pouhých pět minut vydrželo vedení hostujících Červených Peček. V 50. minutě přeměnil standardní situaci v branku výborně hrající Navrátil. 

Zlepšený výkon domácích nesl ovoce. V 77. minutě se přeci jen dočkali obratu. Po pěkné akci se trefil debutant Vaňkovský. Podařilo se nám překvapit levou stranu obrany hostů rychle zahraným autem už od střídaček, Tománek vysunul Jana Keltnera a ten našel před brankou na malém vápně Vaňkovského, který svůj premiérový start za áčko po pár minutách korunoval vítězným gólem. Přiblížil gól ze svého pohledu kapitán domácích.

Hostující hráči měli ve druhém poločase jednu gólovou příležitost, kterou však nevyužili. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Kapitán Martin Snížek: Zápas se hrál na těžším terénu a hned po pár vteřinách jsme přežili gólovku hostů, Havránek nás ale podržel. Herně byl začátek zápasu poměrně vyrovnaný a nám se podařilo jít po dvaceti minutách díky tečované střele Patrika Jirků do vedení. Vydrželo ale snad dvě minuty. Pak nám začala váznout rozehrávka, hostům jsme jednoduše odevzdávali všechny balóny a dostávali se tak pod tlak. 2:1 v poločase pro nás bylo milosrdných. V kabině jsme si řekli, jak chceme hrát ve druhé půli, a to se nám povedlo na hřišti splnit. Zjednodušili jsme rozehrávku, přestali jsme hostům darovat míče, byli mnohem aktivnější při dostupování a využívali jsme více krajní záložníky. Pomohl nám také rychlý gól výborně hrajícího Navrátila ze standardky, kterým jsme se dostali hned do hry. Akce na třetí gól byla z naší strany povedená, podařilo se nám překvapit levou stranu obrany hostů rychle zahraným autem už od střídaček, Tománek vysunul Jana Keltnera a ten našel před brankou na malém vápně Vaňkovského, který svůj premiérový start za áčko po pár minutách korunoval vítězným gólem. Hosté svou, asi jedinou velkou šanci ve druhé půli, neproměnili, a tak bereme tři body se soupeřem, který má velmi slušný kádr.

FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: První poločas byl dle našich představ až na proměnování šancí. My, co nedáme, je až neuvěřitelné. V poločase mělo být po zápase. Druhý poločas nám opět nevyšel, domácí jen nakopávali dlouhé míče na vysokého útočníka, který vyhraval souboje a dělal nám obrovské problémy. Domací otočili stav a my jsme se do nich už nedostali. Porážka je asi pro nás krutá, ale snad se z toho ponaučíme. Domacím gratuluji k vítězství. Poděkování i mladému hlavnímu rozhodčímu. Zápas měl pod kontrolou. Ted musíme zvládnout oba domací zápasy.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Snížek [-] (25. V. Keltner [-] ) , M. Tománek [-] (84. T. Valenta [-] ) , J. Keltner [-] , L. Kocián [-] (73. F. Vaňkovský [-] ) , P. Jirků [-] , D. Zahradníček [-] , T. Novák [-] , M. Navrátil [-] , D. Procházka [-] , T. Svoboda [-]

FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - M. Hejduk [-] , R. Richard [-] , J. Maršík [-] (82. M. Rauch [-] ) - L. Zientek [-] , L. Křelina [-] , J. Hradílek [-] , J. Kulhánek [-] , L. Jirků [-] (46. D. Zdeněk [-] ) , M. Carda [-] - J. Svoboda [-]

ŽK: 12. T. Svoboda , 63. P. Jirků , 81. D. Procházka - 8. J. Maršík , 61. M. Bílý , 73. D. Zdeněk , 76. R. Richard .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: LAHODA Matěj - KOSMATA Daniel (N), ZUZA Michael (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza