Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úvod z říše snů! Libodřice – Nučice 3:2


Branky


9

Do Libodřic přijeli daleké Nučice. Bílá sobota do ochozů Libodřického stadionu přilákala necelých sedm desítek fanoušků. K vidění nakonec bylo pět branek a výhra domácích. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod par excellence

 

Vstup do zápasu vyšel domácím hráčům na jedničku. Již v deváté minutě se ocitl před brankářem Pánek a trefil přesně. 1:0 Pro domácího střelce šlo o první branku po dlouhém zranění. Úvodní branka vlila domácím čerstvou krev do žil a najednou jich bylo celé hřiště.

Necelých 120 vteřin však vydržel na výsledkové tabuli stav 1:0. V 11. minutě se z vápna trefil Matějka a domácí vedli již o dvě branky. Úvod zápasu se zkrátka týmu trenéra Baška nemohl vydařit lépe. 

Domácí se však nechali ukolébat výsledkem a postupně se herně vytráceli ze hřiště. Hostující Nučice ucítily šanci a dokázali vstřelit kontaktní branku. Po rohovém kopu se trefil Novák. Parádní zápletka pro nezaujatého diváka!

 

Body zůstaly doma

Do druhého dějství vstoupili domácí stejně aktivně jako do toho prvního. Avšak gólově se jim nedařilo. Do šancí se dostávali, ovšem pověstně štěstíčko bylo asi stále ještě v kabině. V 64. minutě se domácím konečně podařilo vstřelit třetí gól, zcela zasloužený, dlužno říci. Kovařík se trefil výstavně a rozjásal početnou ekipu libodřických v ochozech. Hosté se snažili, ale v útočné akce naráželi především na skvěle hrajícího Šafránka v domácí obraně. 

Osud zápasu však myslel i na nučické. Pět minut před koncem se ze standardky trefil Vedral. Rozdíl jediné branky napovídal, že by mohlo dojít na dramatickou koncovku, tu však domácí nedovolili za zvítězili 3:2.

V přištím kole čeká Libodřice výjezd do Zásmuk, zatímco Nučice doma přivítají Cerhenice.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Trenér Adam Baško: Začátek zápasu jsme nemohli mít lepší. Nejdříve sám před brankářem nezaváhal Pánek, následně se do balónu opřel z poza vápna Matějka a rozvlnil síť podruhé. Po 11 minutách vedení o dva góly a mi byli po většinu času na balónu. Jenže jsme postupem času přestali hrát náš fotbal a soupeř nás chvilku před koncem poločasu potrestal z rohu. Druhy poločas jsme byli myslím lepším týmem. Dostávali se do šanci, ale bohužel jedinou dokázal proměnit Kovařík. Soupeř nic moc neměl, ale to bychom nebyli my, abychom z toho neudělali drama. Chvilku před koncem opět ze standardky dostaneme úplně lacinou branku. Konec už jsme zvládli a bereme, podle mě zaslouženě, 3 body.

TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Zápas se nám nepovedl. Ze tří gólů jsme ve dvou měli prsty hlavně my a soupeř toho dokonale využil. Po většinu zápasu jsme dotahovali dvou gólový rozdíl a vyrovnat se bohužel nepodařilo ani když jsme hráli vabank. Domácí vyhráli zaslouženě. My dali oba góly po standardních situacích. Příští týden musíme konečně i bodovat, protože hra špatná není.



Sestavy


FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - J. Košík [-] (84. L. Lanc [-] ) , M. Pánek [-] , D. Strejček [-] (55. V. Patočka [-] ) , J. Kovařík [-] , M. Hovorka [-] , M. Matějka [-] (55. R. Hurt [-] ) , L. Pohanka [-] , P. Batelka [-] , F. Šafránek [-] , T. Němec [-] (70. F. Krejčí [-] )

TJ Nučice
T. Rybák [-] - D. Kočí [-] - M. Chromý [-] - J. Novák [-] - M. Hozman [-] (72. L. Lupínek [-] ) , L. Kulhavý [-] (46. K. Hurtík [-] ) , J. Vedral [-] , T. Vlasák [-] , P. Zápotocký [-] , M. Šulc [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 43. P. Batelka , 67. L. Pohanka , 85. F. Šafránek - 41. M. Šulc .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - MLÁZOVSKÝ David (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích