Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2023 18:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Westernová přestřelka ve Štítarském údolí se šťastným koncem pro Stachův výběr!


Branky


8

Středeční vložený zápas nabídlo Štítarské údolí. Domácí výběr trenéra Stacha přivítal Liblice. Za příjemného jarního počasí se odehrál veskrze interesantní zápas, který musel oku nejednoho fanouška lahodit. I přes dramatický závěr, se Štítarům podařilo z utkání odejít s cejchem vítěze. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat hostující skvadry

Rozhodčí Kumstát ani nestačil schovat píšťalku do kapsy a už musel zapisovat úvodní branku utkání. Domácí Kršňák trefil ve třetí minutě nádherným gólem vedení Štítar. Vstřelený gól však jako by domácí paralyzoval. Liblice zanedlouho srovnali skóre zásluhou Hrstky. Domácí i nadále tahali za kratší konec a hosté trestali. Ve 14. minutě otočil skóre zápasu Hejda. 

Do konce poločasu byli domácí bez pohybu, síly i jakési šťávy a nasazení. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro hostující Liblice.

 

Liblice měli šance, ale ten v bráně Štítar byl Lepší

Netušíme, co přesně řekl svým svěřencům domácí trenér Stach, ale bylo to jako když v suchém lese škrtnete zápalkou. Štítary najednou dominovaly. 

Zlepšený výkon domácích korunoval brankou na 2:2 v 52. minutě štítarský míčový kouzelník Machurka, aby o osm, respektive devět minut později mohli gólově přispět bratři Umanové. Během chvíle byli štítarští na koni a mířili za veledůležitou výhrou. Kdo čekal zkušený výkon a tzv. pohlídání si výsledku v podání domácích, byl značně zklamán. 

Posledních 10 minut připomínalo z pohledu domácích filmovou sérii Zdeňka Trošky Babovřesky. Zmar a chaos, který namísto chabých vtipů podkopávaly hrůzostrašné chyby v obraně. Naštěstí pro domácí, Martin Lepší zavzpomínal na své extraligové časy ve florbalové brance a nepustil za sebe ani podavače balónů, kdyby nějací ve Štítarech byli. 

Někdy až s nezvyklým klidem likvidoval tento krátkovlasý brankář útočné snahy Liblic. Překonal ho až v 88. minutě hostující Černý, kterýžto zadělal na pořádné drama v závěru zápasu. Ani v tříminutovém nastavení se však hostujícímu výběru Liblic srovnat nepodařilo a Štítary tak připisují další tři body na své, až trochu po vzoru fénixe, který vstává z popela, cestě za záchranou v OP na Kolínsku. 

 



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Důležitost zápasu nám svazovala ruce i nohy. Přestože jsme v úvodu vstřelili nádhernou branku, hra se nám vůbec nedařila. Prohrávali jsme osobní souboje, neměli odražené míče, v ofenzivě jsme byli bez pohybu a výsledkem toho byly dva vstřelené Liblic. V poločase jsme trochu přeskupili řady a na naši hru to mělo pozitivní vliv. V zápase jsme začali dominovat a vstřelili tři rychlé góly. Místo, abychom dorazili odevzdaného soupeře, jsme naprosto nepochopitelně přestali hrát a začali se bát o výsledek. Posledních deset minut bylo z naší strany. totální utrpení. Pasivita, chaos, špatná komunikace, neuvěřitelné chyby v defenzívě. Náš brankář chytil nejméně pět tutovek a jen díky němu bereme tři body. Liblice sice v závěru vstřelily kontaktní branku, ale na víc už naštěstí neměli čas. Ještě jeden takový zápas a budu mít infarkt, Něco podobného jsem viděl naposledy snad někdy v žácích a doufám, že už to nikdy nezažiju.




Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - O. Nejman [-] , T. Opolzer [-] (74. M. Lepší [-] ) , S. Uman [-] , F. Hoření [-] , B. Uman [-] , J. Vlášek [-] , J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] , K. Machurka [-] , M. Kršňák [-]

TJ Liblice
D. Nanár [-] - J. Hrstka [-] , J. Sykora [-] , J. Hejda [-] , F. Řípa [-] , J. Kafka [-] (66. L. Hejda [-] ) , P. Pačes [-] , D. Černý [-] , T. Pop [-] (58. D. Sobotka [-] ) , F. Bahr [-] , A. Chábera [-] (85. J. Pospíchal [-] )

ŽK: 50. F. Hoření - 69. J. Hrstka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - CHOBOT Jan (N), BUBNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů