J. Šika 22.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenický Michal Havel musel dohola!(+FOTO)


Branky


22. J. Šika
0

Prostřední Lhota, která letos suverénně zvládala zápasy a zaslouženě se drží na prvním místě, poprvé padla v Jesenici. Diváci mohli vidět velmi atraktivní duel dvou kvalitních týmů. Zápas také provázela jedna zajímavá sázka ve které šlo o vlasy domácího útočníka Michala Havla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrdinou se stal Šika

 

Prostřední Lhota letos předvádí výborné výkony, před tímto zápasem měla plný počet bodů z pěti zápasů a její pevná obrana inkasovala pouze v jednom z těchto utkání. Jesenický útočník Michal Havel tušil, že Jesenici nebude čekat žádný lehký soupeř a pro zvýšení motivace vyhlásil na stránkách klubu sázku o svoje vlasy. Podmínka byla jasná, pokud Jesenice vyhraje a zároveň udrží vzadu čisté konto, tak si ostříhá své vlasy dohola.

 

Zápas se ještě nestačil pořádně roběhnout a Jesenice musela střídat, ze hřiště musel odstoupit už po pouhých deseti minutách Pavel Kymla, kterému nedovolila pokračovat ve hře zraněná třísla. Poté se už zápas rozjel naplno a diváci, kteří se přišli na zápas podívat, rozhodně nelitovali. Hrál se perfektní fotbal, bylo vidět, že se potkala dvě kvalitní mužstva. Hrálo se stylem, nahoru dolů, hrdinou prvního poločasu a nakonec i celého zápasu, se stal jesenický Jakub Šika, který jako jediný dokázal dostat míč za záda jinak výborně chytajícího brankáře Petra Přibyla.

Přibyl chytal obličejem, Havel musel dohola!

 

Druhá půle nabídla stejně kvalitní podívanou, jako ta první. Více nadějných šancí ke skórování měla, možná trochu překvapivě, Jesenice, ale i Prostřední Lhota se hnala za vyrovnáním, jenže v tomto zápase skvěle fungovala domácím obranná činnost, kterou řídil ze stoperské pozice nejstarší hráč na hřišti, Tomáš Svoboda.

 

Jesenice mohla svůj náskok ve druhé půli navýšit, ale spoustu dalších šancí buď spálila nebo její střelecké pokusy končily na skvělém brankáři Přibylovi, který předvedl i jeden obětavý zákrok, neváhal se totiž vrhnout po bombě Zdeňka Hulínského a obličejem, jistě bolestivě, odvrátil hrozící nebezpečí. Za Prostřední Lhotu se tentokrát střelecky neprosadil ani do té doby nejlepší střelec soutěže Šimon Hendrich(v tomto kole jej na čele tabulky střelců vystřídal Pavel Hanák z Vysokého Chlumce) a do statistik si tentokrát připsal pouze žlutou kartu. Častým paličem šancí byl proti Přibylovi také Michal Havel.

 

A právě na Michala Havla se po skončení utkání, ve kterém už žádný další gól nepadl, soustředila největší pozornost. Protože Jesenice dokázala nad vedoucí Prostřední Lhotou zvítězit a navíc i udržet velmi cenné čisté konto, musel Michal Havel hned po zápase dostát svému slibu, že si v takovém případě ostříhá hlavu dohola. To také za přítomnosti fanoušků i soupeře z Prostřední Lhoty udělal a v příštím kole tak uvidíme na hřišti o jednoho holohlavého hráče navíc.

 

Na nový „sestřih“ Michala Havla se můžete podívat na fotografiích níže.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jesenice
Pavel Kymla(hráč, TJ Sokol Jesenice): „Výborné utkání a nakonec zasloužené vítězství Jesenice. Hrálo se nahoru, dolů se spoustou šancí, ale co nedokáže proměnit Michal Havel to snad ani není možné.“




Sestavy


TJ Sokol Jesenice
J. Ježek [-] - T. Hulínský [-] , R. Brož [-] , M. Havel [-] , J. Šika [-] , Z. Švagr [-] (87. S. Lachout [-] ) , P. Kymla [-] (10. P. Novotný [-] ) , F. Hodys [-] , T. Svoboda [-] , M. Kmotras [-] , Z. Hulínský [-]

TJ Prostřední Lhota
P. Přibyl [-] - J. Haniš [-] , J. Diviš [-] , J. Kožíšek [-] , R. Caska [-] (69. T. Kasík [-] ) - M. Pouček [-] (46. J. Moravec [-] ) , P. Haniš [-] , J. Formánek [-] , F. Šusta [-] - L. Chlasták [-] , Š. Hendrich [-] -

ŽK: 25. R. Brož , 78. T. Hulínský - 36. Š. Hendrich , 51. L. Chlasták .
Hráči zápasu: J. Šika - P. Přibyl .
Místo: TJ Sokol Jesenice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Krátký Miloš - PAPEŽ Michal (N), HRSTKA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.