Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 18:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč zničila Radnice devíti góly!


Branky


4. J. Šnajdr , 22. J. Kopejtko , 32. M. Kraus , 39. M. Špicl , 51. M. Hakr , 55. V. Mašek , 58. M. Špicl , 64. A. Papulák , 65. P. Kabát (vl.)
14

Zruč si poslední zápas užila a na domácím hřišti porazila Radnice 9-0. Domácí se s ročníkem 2022-2023 rozloučili osmým místem. Radnice skončily na poslední příčce, což znamená sestup do nižší soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácího týmu

Zruč od začátku v zápase dominovala a svou převahu potvrdila hned ve ve 4. minutě, kdy se po rychlé rozehrávce prosadil Šnajdr. Ve 13. minutě se provinil faulem hostující Valenta a rozhodčí jeho zákrok ocenil rovnou červenou kartou. Poté si domácí vypracovali několik vyložených šancí, ale Radnice podržel skvělý gólman a tři nebo čtyři tutovky chytil. Ve 22. minutě však už na střelu Kopejtka nestačil a bylo to 2-0 pro Zruč. Domácí velmi snadno přehrávali soupeře a ve 32. minutě přidal třetí branku Kraus. Oslabené Radnice byly hodně rezignované a v prvním poločase se vůbec nemohly dostat do utkání. Ve 39. minutě bylo na domácí straně ještě veseleji, jelikož přidal čtvrtý gól Špicl

Zruč přidala dalších pět branek!

Druhý poločas už byl jasnou záležitostí domácího týmu. Hosté vůbec nekladli odpor a Zruč nechali hrát. Šance střídala šanci a během sedmi minut už to bylo 7-0. Nejdříve se prosadili Hakr a Mašek a v 58. minutě na ně navázal svým druhým gólem v zápase Špicl. Gólostroj domácího týmu vesele pokračoval dál a v 64. minutě upravil skóre na 8-0 Papulák. O minutu později si balón do vlastní branky nešťastně srazil Kabát, čímž "zvýšil" už na 9-0 pro Zruč. Do konce utkání ještě měli domácí fotbalisté několik vyložených šancí, ale vytoužené desítky nedosáhli. Zruč zakončila premiérový ročník v B. třídě na osmé pozici, kdežto Radnice po neúspěšné sezóně spadly do okresního přeboru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: K zápasu jsme přistoupili zodpovědně, sešli jsme se den předem a společně koukli na finále ligy mistrů, důkladně jsme si rozebrali veškeré taktické finesy Pepka Guardiolů a když jsme se nad ránem rozcházeli, slíbili jsme si, že je promítneme do zápasu. I přes to, že bylo velké horko, jsme podali kvalitní běhavý výkon a zaslouženě vyhráli. Chtěl bych pochválit všechny kluky, jak k zápasu přistoupili, bylo to důstojné zakončení sezóny. Chtěli jsme doma končit výhrou, to se povedlo a to že byla taková nadílka, je bonus. Před sezónou jsme si stanovili jako cíl záchranu a to se povedlo. Ještě jednou chci poděkovat klukům za přístup v celé sezoně!




Sestavy


TJ Zruč B
J. Fořt [-] - M. Kraus [-] , V. Mašek [-] (64. A. Papulák [-] ) , M. Hakr [-] , M. Špicl [-] , J. Šnajdr [-] (64. O. Vaňourek [-] ) , O. Lopata [-] (46. P. Mancl [-] ) , J. Kopejtko [-] (46. M. Hájek [-] ) , J. Štafl [-] , Š. Bidzilja [-] , M. Klail [-]

TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - F. Jícha [-] (73. F. Rýdl [-] ) , J. Kesner [-] , P. Valenta [-] , P. Krejčí [-] , L. Dítě [-] (46. R. Kokoška [-] ) , P. Kabát [-] , B. Mada [-] , J. Toman [-] , P. Kalaš [-] , P. Kočka [-] (46. A. Hanych [-] )

ČK: 13. P. Valenta .
Hráči zápasu: M. Klail , M. Špicl .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Petrželková Kateřina - MIFKOVÁ Hedvika, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Žák
Tip experta: výhra domácích

Zruč doma vyhrála naposledy v březnu. Tento zápas ale zvládne a se sezónou se rozloučí ziskem tří bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích