3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 14:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plasy porazily Zbiroh a čeká je baráž o udržení


Branky


14

Plasy v posledním zápase sezóny zvítězily nad Zbirohem 3-0. Domácí nyní čeká baráž o udržení, v které se představí proti Merklínu. Zbiroh skončil v ročníku 2022-2023 na sedmém místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích

Diváci na první branku zápasu nečekali moc dlouho. Ve 3. minutě jeden z domácích hráčů vystřelil, brankář Zbirohu střelu pouze vyrazil, k dorážce se následně dostal Babuška a balón bez obtíží dopravil do odkryté branky. Fotbalisté Zbirohu působili hodně laxním dojmem a vypadalo to, že už se spíše vidí na večerní dokopné. Plasy byly rozhodně lepším mužstvem a to potvrdily ve 30. minutě, kdy se trefil Koudele. Ve 40. minutě zajel do protihráče hostující Dubček a za svůj prohřešek viděl od rozhodčího žlutou kartu. Zbiroh si v prvním poločase nedokázal vytvořit žádnou vyloženou šanci a v útočné fázi byl hodně bezzubý. 

Beránek pojistil vítězství

V druhém poločase se téměř nic nezměnilo. Plasy si udržovaly herní převahu a Zbiroh se jen zřídka dostával do šancí. V 61. minutě domácí hráči sehráli rychlý brejk, po kterém se v samostatném úniku ocitl Beránek a tváří v tvář brankáři nezaváhal, 3-0. Poté oba trenéři udělali několik změn v poli. Plasy si v poklidu hlídaly pohodlný tříbrankový náskok a soupeře prakticky do ničeho nepustily. Domácí si dokráčeli v posledním zápase pro vítězství a obsadili konečné jedenácté místo. Pro Plasy sezóna ještě nekončí a ve čtvrtek je čeká baráž o udržení, v které se utkají s Merklínem. Zbiroh zakončil sezónu na sedmém místě. 



Ohlasy k zápasu



TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: Od začátku utkání jsme byli myšlenkami asi už na dokopné. Vůbec se nám v zápase nedařilo a soupeři jsme to hodně usnadnili. S konečným sedmým místem jsme poměrně spokojeni, i když před sezónou jsme si přáli skončit do páté pozice. Klasicky jsme měli lepší jarní část a v příštím ročníku se budeme snažit, abychom se dostali ještě výše.



Sestavy


TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - M. Brejník [-] , M. Netušil [-] , T. Prigl [-] (63. J. Kala [-] ) , M. Beránek [-] , T. Hloušek [-] , M. Sudík [-] (72. P. Háva [-] ) , J. Babuška [-] (63. P. Ryšica [-] ) , S. Randa [-] , D. Koudele [-] , N. Švarc [-] (75. J. Fidler [-] )

TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - L. Lojek [-] (65. D. Ivanič [-] ) , K. Kalaš [-] , J. Huňáček [-] , M. Brož [-] , P. Chvojka [-] (35. M. Radošovský [-] ) , D. Švarc [-] (46. T. Pondělík [-] ) , M. Švehla [-] , V. Bystřický [-] (80. S. Jaroš [-] ) , Z. Dubček [-] , V. Ludvík [-]

ŽK: 40. Z. Dubček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BUCHTELÍK Lukáš - REIPRICH Václav, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Žák
Tip experta: výhra hostů

Plasy získaly na jaře pouhých 5 bodů. Očekávám vítězství Zbirohu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů