1:3
(0:2)
15. J. Pěč
19. D. Květoň
65. J. Soroka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina naplno bodovala v Příkosicích a slaví záchranu!


Branky


81. R. Krátký - 15. J. Pěč , 19. D. Květoň , 65. J. Soroka (p.)
14

Příkosice prohrály v posledním kole s Dýšinou 1-3. Domácí skončili na předposledním místě a sestupují do nižší soutěže, naopak hosté se zachránili a v B. třídě budou pokračovat i v příštím roce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěč otevřel skóre zápasu

Dýšina vstupovala do zápasu s tím, že musí uspět a od prvních minut to bylo na hřišti vidět. V 15. minutě se krásnou samostatnou akcí prezentoval hostující Pěč a následnou střelou k tyči nedal brankáři šanci. Hosté si poté vytvořili tlak a rychlými balóny do pokutového území působili Příkosicím velké problémy. V 19. minutě jeden z hostujících hráčů poslal pěkný centr do vápna, k balónu se dostal Květoň a placírkou uklidil míč k tyči. Domácímu týmu sice nešla upřít snaha, ale obrana Dýšiny v čele s vynikajícím Levým fungovala na výbornou a všechny útočné náznaky soupeře zlikvidovala v samotném zárodku. Dýšina zvládla první poločas v poměru 2-0. 

Květoň a Soroka potvrdili výhru Dýšiny

Po přestávce Dýšina pokračovala ve velmi dobrém výkonu. Na domácí straně se blýskl gólman Vaník, který v bráně čaroval a zlikvidoval několik vyložených šancí soupeře. V 65. minutě se jeden z domácích hráčů provinil faulem v pokutovém území a rozhodčí okamžitě ukázal na značku penalty. Té se zhostil kapitán Soroka a bez problému ji proměnil. Hosté si zkušeně hlídali třígólový náskok a zápas měli plně pod kontrolou. I přesto se domácí dokázali nakonec prosadit, v 81. minutě se objevil ve skvělé pozici Krátký a přesným zakončením snízil na 1-3. Dýšina vyhrála v posledním zápase na půdě Příkosic 3-1 a sezónu zakončila na devátém místě. Domácí míří z předposlední pozice do okresního přeboru. 



Ohlasy k zápasu



FK Dýšina
Josef Aubrecht, trenér: Musím říct, že od začátku zápasu jsme byli lepším týmem. Kluci hráli výborně, dodržovali taktické pokyny a bylo jen otázkou času, kdy dáme úvodní branku. V prvním poločase jsme nakonec skórovali dvakrát a měli jsme i další šance, které jsme bohužel neproměnili. Nejlepším hráčem soupeře byl jednoznačně brankář, který zlikvidoval čtyři až pět vyložených šancí. Po přestávce jsme pokračovali ve velmi dobrém výkonu, přidali jsme další branku a zaslouženě získali tři body. Pokud bych měl zhodnotit sezónu, tak považuji za velký úspěch, že jsme se zachránili, jelikož posledních 4-5 kol před koncem to rozhodně tak nevypadalo. Na druhou stranu si myslím, že náš tým má na B. třídu, je zde řada šikovných fotbalistů a když vhodně posílíme, tak můžeme v příštím ročníku pomýšlet na vyšší umístění. Klukům bych chtěl určitě poděkovat, hecli se a sezónu ubojovali s vypětím všech sil, čehož si samozřejmě velmi cením.



Sestavy


TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - J. Burda [-] (49. P. Komanec [-] ) , P. Gosza [-] , M. Janák [-] , O. Kapoun [-] , J. Čada [-] , Š. Komanec [-] (73. M. Bajanaru [-] ) , V. Šmolík [-] , L. Forejt [-] , J. Pour [-] , R. Krátký [-]

FK Dýšina
R. Červený [-] - J. Levý [-] , J. Mužík [-] , L. Hrdina [-] , D. Květoň [-] , V. Nový [-] , J. Pěč [-] , V. Muzika [-] , P. Tesař [-] (55. P. Makovička [-] ) , J. Soroka [-] , A. Paum [-] (88. J. Aubrecht [-] )

ŽK: 53. P. Komanec , 79. R. Krátký - 68. J. Pěč , 76. V. Nový , 81. R. Červený , 86. A. Paum .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: Bína Roman - RUBÁŠ Jakub, KAISER Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Keňo

Expert: Adam Žák
Tip experta: výhra hostů

Dýšina nechce spadnout do okresního přeboru a poslední dva zápasy dokázala o body obrat Chrást i Mladotice. Očekávám bojovný zápas, který dopadne lépe pro hosty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích