4:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 14:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan otočil domácí zápas se Zručí a slaví postup do I. A třídy!


Branky


59. P. Matula , 71. O. Žák , 73. M. Koranda , 83. D. Dergachov - 40. M. Kraus , 52. M. Kraus
15

Slovan vyhrál v předposledním kole nad Zručí 4-2. Domácí sice prohrávali po dvou brankách hostujícího Krause, ale čtyřmi góly od 59. minuty utkání otočili a zajistili si postup do I. A třídy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Zruč

Slovan od úvodních minut držel balón, dobře kombinoval a na jeho hráčích byla vidět snaha o rychlý uklidňující gól. Domácí si v prvních 10 minutách vypracovali dvě zajímavé šance, ale zakončení bylo nepřesné. Zruč byla na soupeře velmi dobře připravena a hrála poctivě odzadu. Fotbalistům Slovanu nešla upřít snaha, většina akcí však končila na hranici velkého vápna soupeře. Naopak Zruč vytěžila z minima maximum a z první vážnější šance šla do vedení. Ve 40. minutě utekl po pravé straně hostující Kraus a přesným zakončením překonal brankáře. 

Zruč přidala další gól, ale Slovan utkání rychle otočil

Druhý poločas začal lépe pro Zruč. Po závaru v pokutovém území se dostal k balónu opět Kraus a svým druhým gólem v zápase upravil skóre na 2-0. Poté domácí trenér sáhl k jedné změně v poli, v zápase skončil Ráb a na jeho místo nastoupil A. Žák. Střídání Slovanu prospělo a v 59. minutě dokázal snížit kapitán Matula, jenž nejdříve na rohu velkého vápna vybojoval balón a poté chytře přehodil hostujícího brankáře. Domácí branka nakopla a vrhli se naplno do ofenzivy. V 71. minutě se dostal k dorážce O. Žák a nechytatelnou střelou srovnal na 2-2. Hráčům Zruče viditelně ubývaly síly a soupeře vůbec nestíhali. V 73. minutě domácí udeřili z rychlého protiútoku, Koranda si narazil balón s Matulou a posléze prošel téměř přes celé hřiště, následně si narazil ještě s Danielem a poté přesnou střelou k tyči dokonal obrat Slovanu. Domácí si šli pevně za další výhrou a v 83. minutě definitivně rozhodl zakončením z malého vápna Dergachov, 4-2. Slovan zvítězil ve 25. kole nad Zručí 4-2 a díky zaváhání Mladotic a Chrástu postoupil do I. A třídy!



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: Hned v úvodních minutách jsme měli dvě dobré šance, ale ty jsme bohužel nedokázali využít. Naopak soupeř šel z ojedinělé příležitosti do vedení a ihned po přestávce přidal druhou branku. Nám pomohlo střídání a od 59. minuty jsme měli zápas plně pod kontrolou. Čtyřmi góly se nám podařilo utkání otočit a po zaváhání ostatních týmů zaslouženě slavíme postup! Chtěl bych celé mužstvo pochválit, již poněkolikáté jsme předvedli týmového ducha a zápas jsme zvrátili v náš propěch.

TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Hráli jsme fantasticky 60 minut. Soupeř hrál s balónem, ale maximnálně po vápno. My jsme dali ze dvou šancí dvě branky. Poté jsem však odešli fyzicky, udělali jsme nějaké chyby a dostali jsme během 15 minut 3 góly.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - D. Dergachov [-] , M. Ráb [-] (56. A. Žák [-] ) , P. Matula [-] , D. Daniel [-] , M. Koranda [-] (84. J. Reischig [-] ) , M. Cigler [-] , J. Nosek [-] (64. O. Nosek [-] ) , M. Makkai [-] , O. Žák [-] , I. Pinke [-]

TJ Zruč B
T. Würfl [-] - M. Špicl [-] , M. Kraus [-] (73. M. Polák [-] ) , M. Klail [-] , M. Hakr [-] , J. Motyčák [-] (73. O. Vaňourek [-] ) , L. Husník [-] , J. Šnajdr [-] (64. D. Vinárek [-] ) , M. Hájek [-] , J. Štafl [-] , M. Pechman [-]

Hráči zápasu: A. Žák , J. Nosek .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: výhra domácích

Slovan bude chtít odčinit porážku z minulého kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích