1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy potvrdily formu a v domácím zápase zdolaly druhé Mladotice


Branky


15

Volduchy zvítězily v předposledním kole 1-0 nad Mladoticemi. O jedinou branku zápasu se postaral ve 20. minutě parádní střelou z přímého kopu Černý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černý se trefil z 30 metrů

Od úvodního hvizdu byla k vidění velmi vyrovnaná hra. Mladotice více držely balón a snažily se kombinací dostat do velkého vápna soupeře, nicméně domácí byli na soupeře perfektně připravení a téměř do ničeho jej nepustili. Ve 30. minutě dostali domácí výhodu přímého volného kopu ze střední vzdálenosti. K balónu se postavil stoper Černý a ze 30 metrů vymetl nádhernou ranou šibenici, 1-0 pro Volduchy. Do konce prvního poločasu se hra moc nezměnila, Mladotice se snažily o okamžité vyrovnání, ale jejich akce často končily na velkém vápně Volduch. Domácí zvládli první poločas v poměru 1-0. 

Hosté recept na domácí obranu nenašli

Po přestávce se pokračovalo v nastavené hře. Mladotice byly o něco nebezpečnější než v prvních 45 minutách, avšak znovu několikrát narazily na připravenou obranu domácího týmu. Volduchy se snažily hrát zejména z brejků, ale ve finální fázi jim chyběl potřebný klid a přesnost. Druhý poločas už byl trochu nervózní a na hřišti se odehrálo několik zákroků za hranicí pravidel. Rozhodčí neváhal a hráče po zásluze trestal žlutými kartami. Domácí si už těsný náskok pohlídali a v předposledním kole porazili druhé Mladotice 1-0, čímž se posunuli na čtvrté místo, kde vystřídali Touškov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Volduchy
Emil Gvizd, trenér: Musím říct, že dnes jsme sehráli se soupeřem z Mladotic hodně vyrovnaný zápas, v kterém bylo k vidění minimum šancí. My jsme dali krásný gól z trestného kopu, kdy Honza Černý parádní střelou vymetl šibenici. Hosté dobře kombinovali, ale do vyložených příležitostí se prakticky nedostali. Po přestávce se pokračovalo ve vyrovnané hře a defenzivy obou mužstev pracovaly na jedničku. My jsme si hubený náskok už udrželi a po zásluze jsme získali tři body.

TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Dnes jsme narazili na kvalitního soupeře a celé utkání bylo hodně vyrovnané. Nějaké šance si vytvořily oba týmy, ale naneštěstí pro nás se prosadili pouze domácí, kteří vstřelili krásný gól z přímáku. My jsme tentokrát nedokázali zareagovat a náš výkon bohužel na body nestačil.



Sestavy


TJ Volduchy
M. Černý [-] - P. Zdvořák [-] (57. M. Vávra [-] ) , L. Straka [-] (57. V. Žák [-] ) , J. Černý [-] , R. Pernica [-] , M. Pašek [-] , D. Rieger [-] , J. Přibík [-] , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , J. Nedorost [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - V. Šiml [-] , O. Buchtelík [-] , V. Frank [-] , A. Tauchen [-] (78. M. Sebránek [-] ) - Š. Kůsa [-] , J. Krejčí [-] , O. Šiml [-] , A. Kůsa [-] (46. L. Šiml [-] ) - D. Urban [-] (46. T. Randa [-] ) , J. Kolář [-]

ŽK: 56. J. Nedorost , 80. J. Straka , 84. M. Černý , 90. V. Žák - 27. D. Urban , 70. J. Krejčí , 88. O. Buchtelík .
Hráči zápasu: J. Černý .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: NESVADBA Karel - ZLATOHLÁVEK Michal (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: výhra domácích

Volduchy chytly formu a doma si to proti silným Mladoticím pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů