3:2
(2:1)
27. M. Koranda
74. P. Matula (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 18:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto se vytáhlo na favorizovaný Slovan a opět zamíchalo boj o záchranu


Branky


5. M. Smíšek , 16. M. Ineman , 53. M. Smíšek (p.) - 27. M. Koranda , 74. P. Matula (p.)
17

Mýto vyhrálo ve 24. kole nad Slovanem 3-2. Domácí napravili porážku z Volduch a posunuli se na dvanáctou příčku, Slovan zůstává první. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól domácích

Mýto vlétlo do zápasu a skóre se měnilo již v 5. minutě. Domácí dostali výhodu přímého volného kopu ze strany hřiště, jeden z hráčů vyslal přesný přízemní centr na volného Smíška, jenž bez problému uklidil balón do odkryté brány. V 16. minutě bylo pro Slovan ještě hůř, lehké zaváhání hostujícího brankáře využil Ineman a přesným zakončením zvýšil na 2-0. Poté se hosté trochu probrali a ve 27. minutě snížil z rychlého protiútoku Koranda, který uklidil míč přesně k tyči. Domácí měli vzápětí několik dalších zajímavých šancí, ale třetí gól nepřidali. 

Domácí si těsný náskok pohlídali

Druhý poločas nabídl už poměrně vyrovnanou partii. V 53. minutě se provinil faulem v pokutovém území jeden z hráčů Slovanu a rozhodčí přes velkou nevoli hostujících hráčů nařídil pokutový kop. Nutno dodat, že se jednalo o sporný moment. Smíšek bezpečně penaltu proměnil a upravil skóre na 3-1. V dalších minutách byli hosté lepším týmem a v 74. minutě se dočkali zaslouženého snížení, když pokutový kop proměnil kapitán Matula. Slovan poté vstřelil i vyrovnávající branku, ale ta nemohla být uznána z důvodu ofsajdového postavení. Mýto porazilo ve 24. kole první Slovan a posunulo se na dvanácté místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Ivan Honzík, trenér: V prvním poločase jsme měli určitě převahu a po zásluze jsme se prosadili dvakrát krátce po sobě. Soupeř sice snížil, ale my jsme po přestávce přidali třetí gól z penalty. Následně se hra vyrovnala a hosté snížili rovněž z pokutového kopu. Těsný náskok jsme si však už pohlídali a vybojovali jsme cenné vítězství.

SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: Soupeř na nás nastoupil s několika hráči z A týmu a od začátku utkání to bylo znát. Inkasovali jsme dvě rychlé branky, ale poté se nám po rychlém protiútoku podařilo snížit. Ve druhém poločase nastal sporný moment, po kterém domácí kopali pokutový kop, který následně proměnili. My jsme i přesto zůstali v zápase a další brankou jsme snížili opět na rozdíl jedné branky. V závěru jsme dokázali i vyrovnat, ale gól nám kvůli ofsajdu nebyl uznán. V příštím kolem se představíme doma se Zručí a nebereme nic jiného než tři body.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
J. Dvořák [-] - M. Ineman [-] (89. D. Mátl [-] ) , J. Pour [-] (61. J. Mašek [-] ) , J. Lenk [-] , M. Smíšek [-] , M. Brož [-] , R. Chvála [-] , R. Lang [-] , F. Sůva [-] (76. P. Bejček [-] ) , J. Melka [-] , M. Lenk [-] (46. O. Mašek [-] )

SK SLOVAN Plzeň 1910
R. Kokrhel [-] - J. Reischig [-] (63. O. Nosek [-] ) , O. Žák [-] , P. Fiala [-] (71. J. Komínek [-] ) , P. Matula [-] , M. Ráb [-] (46. A. Žák [-] ) , D. Daniel [-] , M. Koranda [-] , M. Cigler [-] , M. Makkai [-] , I. Pinke [-]

ŽK: 1. F. Sůva - 56. A. Žák , 83. M. Makkai .
Hráči zápasu: M. Smíšek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAUR Roman - HAVRÁNEK Martin, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Aleš Tauchen
Tip experta: remíza

Z Mýta se body odváží těžce a domácí potřebují nějaký bod uhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích