T. Randa 51.
V. Nový 70. (vl.)
2:3
(0:2)
17. V. Muzika
28. D. Květoň
57. J. Levý (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice i přes velkou převahu nestačily doma na Dýšinu


Branky


51. T. Randa , 70. V. Nový (vl.) - 17. V. Muzika , 28. D. Květoň , 57. J. Levý (p.)
17

Mladotice prohrály ve 24. kole s Dýšinou 2-3. Domácí měli po celý zápas velkou převahu a vypracovali si mnoho vyložených šancí, k bodům to však nakonec nevedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dýšina využila své šance, zatímco domácí ne

Mladotice vlétly na soupeře a od úvodních minut držely balón na svých kopačkách. Postupem času přišly i první šance na straně domácího týmu, které ovšem zůstaly nevyužity. Naopak z prvního protiútoku hostů hned padla branka, v 17. minutě se z úhlu prosadil přesnou ranou k tyči Muzika. Dýšině sázka na rychlé protiútoky vycházela a ve 28. minutě se po dalším brejku trefil z voleje placírkou do šibenice Květoň, čímž upravil skóre na 2-0. Domácí měli vzápětí několik vyložených šancí, ale ty zlikvidoval výborný brankář Červený. Mladotice své šance nedokázaly přetavit ve snižující gól, a tak se do šaten odcházelo za stavu 2-0 pro Dýšinu. 

Mladotice soupeře tlačily, na vítězství to ale nestačilo

Po přestávce se pokračovalo v nastavené hře. Tentokrát se ale domácí dočkali hned na začátku poločasu. V 51. minutě se dostal k odraženému balónu Randa a přesným zakončením snížil na 1-2. V 57. minutě prošel hostující kapitán Soroka středem hřiště a poté byl faulován v pokutovém území, rozhodčí se dlouho nerozhodoval a ukázal na značku penalty. K míči se postavil Levý a přesnou střelou vrátil Dýšině dvoubrankové vedení. Mladotice ve zbytku druhého poločasu soupeře tlačily a téměř mu nepůjčovaly balón. Jejich aktivita byla odměněna v 70. minutě, kdy si nešťastně srazil balón do vlastní brány Nový. V závěru ještě domácí spálili několik dalších šancí, při kterých se opět vyznamenal skvěle chytající Červený. Dýšina udržela těsný náskok a z Mladotic odvezla velmi cenné tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Dnes jsme byli jednoznačně lepším týmem, ale bohužel se to nepromítlo do výsledného skóre. Je až s podivem, kolik jsme neproměnili vyložených šancí. Pochvalu určitě zaslouží i brankář soupeře, ale my musíme rapidně zlepšit koncovku, protože by se nám to mohlo v dalších zápasech krutě vymstít.

FK Dýšina
Josef Aubrecht, trenér: Musím uznat, že soupeř měl opravdu velkou převahu a spálil, co mohl. takže pro nás jsou to dnes zlaté tři body. My jsme naopak byli velmi produktivní a všechny šance, které jsme si vypracovali, jsme i proměnili. Chtěl bych pochválit všechny hráče, kteří bojovali jako o život a dodržovali taktiku, což nakonec vedlo k vítězství. Speciální ocenění pak zaslouží náš brankář, který chytil minimálně pět tutovek domácího týmu.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - L. Šiml [-] , D. Urban [-] (64. F. Buchtelík [-] ) , Š. Kůsa [-] , J. Krejčí [-] , O. Šiml [-] , A. Kůsa [-] , A. Tauchen [-] (19. T. Randa [-] ) , T. Taut [-] , V. Šiml [-] , V. Frank [-]

FK Dýšina
R. Červený [-] - P. Kolář [-] (62. V. Schejbal [-] ) , J. Mužík [-] , L. Hrdina [-] , D. Květoň [-] (91. J. Aubrecht [-] ) , V. Nový [-] , J. Levý [-] , V. Muzika [-] , P. Tesař [-] , J. Soroka [-] , A. Paum [-]

ŽK: 90. V. Muzika .
Hráči zápasu: J. Soroka , J. Levý .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Červený Václav - KRŮS František, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Keňo

Expert: Aleš Tauchen
Tip experta: výhra domácích

Jasná volba, tým Mladotic si svojí běhavostí nechá body doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích