5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 18:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy doma překvapení nepřipustily a pěti góly smetly Mýto, na střelce šestého gólu rozhodčí zapomněl


Branky


3. D. Rieger , 28. M. Lenk (vl.) , 58. L. Straka , 77. V. Žák , 88. J. Nedorost
13

Volduchy vyhrály ve 23. kole nad Mýtem vysoko 5-0. Domácí tým měl od začátku utkání ve svých rukách a hosté mohli být rádi, že nakonec neodjeli s ještě vyšším gólovým přídělem. Kuriozitou byl "šestý" gól Volduch, který vstřelil Radek Pernica, ale rozhodčí branku zapomněl poznamenat do zápisu. (I tak střelci gratulujeme)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rieger otevřel skóre už ve 3. minutě

Volduchy vstoupily do domácího zápasu sebevědomě a ve 3. minutě to potvrdil Rieger, jenž zužitkoval krásný pas od Paška a v samostatném úniku se nemýlil. Mýto působilo hodně nervózně a v úvodních minutách několikrát zbytečně chybovalo. Ve 28. minutě bylo pro hosty ještě hůř, obránce Mýta Lenk přihrál malou domů brankáři, tomu balón nešťastně přeskočil nohu a bylo to 2-0 pro Volduchy. Domácí si ve zbytku prvního poločasu vypracovali ještě několik slibných přílěžitostí, další gól ovšem nepřidali. 

Volduchy nadělovaly i po přestávce

Druhý poločas skončil přesně tam, kde první skončil. Volduchy byly hodně aktivní a rychlými útoky překonávaly chybující obranu Mýta. V 58. minutě se krásným gólem z otočky uvedl L. Straka a upravil skóre už na 3-0. Hosté se kromě několika střel ze střední vzdálenosti prakticky nedostali z vlastní půlky a i v druhém poločase neměli téměř žádné šance. V 77. minutě se po minutě na trávníku trefil střídající Žák a zvýšil na 4-0. Pro domácího útočníka se jednalo o vůbec první branku po delší absenci způsobené nepříjemnou zlomeninou nohy. V 88. minutě ještě vstřelil branku Nedorost a uzavřel skóre na 5-0. 

 

Dovětek: Volduchy vstřelily i šestý gól, ale ten naneštěstí pro domácí tým rozhodčí zapomněl poznamenat do zápisu. Střelcem branky byl Radek Pernica. 



Ohlasy k zápasu


TJ Volduchy
Emil Gvizd, trenér: Soupeř přijel zejména s dorostenci a od začátku utkání jsme ho jasně přehrávali. Náš výkon byl o třídu lepší a to se promítlo i do výsledného skóre, které mohlo být ještě daleko vyšší. Vstřelili jsme krásné góly, vytvořili jsme si řadu šancí a dnes klukům není co vytknout.

TJ Slavoj Mýto B
Ivan Honzík, trenér: Utkání se mi hodnotí jen velmi těžko. V našem podání to byl katastrofální výkon, který s fotbalem neměl nic společného. Nic nám v zápase nevyšlo a tomu odpovídá i konečný výsledek.



Sestavy


TJ Volduchy
M. Černý [-] - L. Straka [-] (70. M. Ernest [-] ) , J. Černý [-] , L. Pokorný [-] (70. P. Zdvořák [-] ) , R. Pernica [-] (76. V. Žák [-] ) , M. Pašek [-] , D. Rieger [-] , J. Přibík [-] (70. M. Vávra [-] ) , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , J. Nedorost [-]

TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - O. Mašek [-] (68. L. Szalai [-] ) , D. Kocna [-] , J. Mašek [-] (77. D. Kastner [-] ) , P. Bejček [-] , J. Lenk [-] , S. Mackovič [-] (68. L. Laštovka [-] ) , D. Mátl [-] , M. Lenk [-] , F. Sůva [-] , T. Vonášek [-]

ŽK: 76. R. Pernica - 76. J. Mašek .
Hráči zápasu: D. Rieger , M. Pašek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křen Jiří - ČERNÝ Mario (N), MOUTELÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Nosek
Tip experta: výhra domácích

Rezerva Mýta bojující o záchranu rapidně zvedla své výkony a v posledních kolech sbírá body. Ovšem na hřišti Volduch je to vždy těžké a domácí body nedají jen tak.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů