J. Soroka 52. (p.)
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 18:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč se vrátila na vítěznou vlnu, schytala to Dýšina


Branky


52. J. Soroka (p.) - 9. M. Kraus , 14. J. Biedermann , 71. O. Mašek , 76. O. Mašek
13

Dýšina prohrála ve 23. kole se Zručí 1-4. Hosté podali jeden z nejlepších výkonů v sezóně a po čtyřech zápasech bez výhry opět naplno bodovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly hostů

Hosté vlétli na soupeře a od začátku zápasu byli jasně lepším týmem. Velkou aktivitu zužitkovali již v 9. minutě, kdy se po dobře rozehraném rohovém kopu prosadil Kraus. O pět minut později bylo na straně Zruče ještě veseleji, na konci pohledné týmové kombinace stál Biedermann, který přesným zakončením zvýšil na 2-0. Dýšina působila v prvním poločase poněkud zakřiknutě a v dalších minutách musela znovu čelit náporu soupeře. Fotbalisté Zruče si do konce prvního poločasu vytvořili ještě několik dobrých šancí ke skórování, ale třetí branku nevsítili. 

Dýšina snížila, ale Mašek dvěma góly potvrdil výhru Zruče

Druhý poločas začala lépe Dýšina. V 52. minutě se jeden z hostujících hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a rozhodčí okamžitě foukl do píšťalky. K balónu se postavil kapitán Soroka a přesnou střelou zkušeně penaltu proměnil. Následně domácí vytvořili na Zruč tlak, ale k jejich smůle další branky nepřicházely. V 71. minutě se ocitl v samostatném úniku hostující Mašek a přesnou střelou upravil skóre na 3-1. Po třetí brance byla herní převaha opět na straně hostů a v 76. minutě zvýšil už na 4-1 znovu Mašek. Zruč si zbytek zápasu pohlídala a po čtyřech utkání bez vítězství opět naplno bodovala. 



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Josef Aubrecht, trenér: Musím říct, že v dnešním zápase jsme zaslouženě prohráli, soupeř byl lepší, potrestal naše chyby a po zásluze si odvezl všechny tři body. My jsme opět doplatili především na velké absence v sestavě a hrubé individuální chyby.

TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Náš nejlepší výkon v sezóně. Každý hráč zaslouží absolutorium za předvedený výkon. První poločas byl takřka dokonalý. Měli jsme nějaké problémy se sestavou, vypadlo nám spoustu hráčů, ale dnes si vše sedlo a předváděli jsme výborný fotbal. Na začátku druhé půle jsme domácí trošku dostali do zápasu naší laxností, ale poté, co jsme přidali třetí branku, tak jsme jsme měli zápas opět pevně v rukách. Dnes jsme udělali důležitý krok k záchraně.



Sestavy


FK Dýšina
R. Červený [-] - J. Mužík [-] (78. V. Schejbal [-] ) , L. Hrdina [-] (58. P. Kolář [-] ) , D. Květoň [-] , V. Nový [-] , J. Levý [-] , V. Muzika [-] , P. Tesař [-] , J. Pěč [-] , J. Soroka [-] , A. Paum [-]

TJ Zruč B
T. Würfl [-] - M. Kraus [-] (65. O. Mašek [-] ) , V. Mašek [-] (88. O. Vaňourek [-] ) , J. Motyčák [-] , A. Král [-] (78. M. Klail [-] ) , J. Biedermann [-] (78. P. Mancl [-] ) , J. Šnajdr [-] , J. Kopejtko [-] (65. M. Hájek [-] ) , M. Polák [-] , R. Karpíšek [-] , V. Pavel [-]

ŽK: 41. L. Hrdina , 62. A. Paum - 52. T. Würfl .
Hráči zápasu: J. Biedermann , J. Motyčák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - REIPRICH Václav, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Nosek
Tip experta: výhra domácích

Zruč venku nemá takové výsledky jako doma a za přispění domácího prostředí by Dýšina mohla udělat důležitý krok k záchraně a vyhrát.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů