Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 18:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj sousedů v tabulce dopadl lépe pro Zbiroh


12

Zruč prohrála ve 22. kole se Zbirohem 1-2. Hosté vyhráli podruhé za sebou, zatímco domácí marně čekaji na tři body už čtyři utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Zbiroh nastoupil do zápasu s velkou aktivitou a Zruč se ocitla pod velkým tlakem. Hosté si následně vypracovali několik dobrých příležitostí ke skórování, ale v zakončení byli nepřesní. Domácí fotbalisté působili poněkud zakřiknutě a velmi snadno přicházeli o balóny. Ve 30. minutě zajel do protihráče domácí Špicl a po zásluze viděl žlutou kartu. Cca po půlhodině hry Zruč zápas vyrovnala a bojovalo se především ve středu hřiště, což samozřejmě nepřineslo žádné vyložené šance ani na jedné straně. 

Radošovský rozhodl o vítězství Zbirohu

Druhý poločas začal pokračoval ve vyrovnaném duchu. První velkou šanci měla Zruč, samostatný únik Lopaty ale brankou neskončil. V 54. minutě udeřili hosté, Pondělík našel krásnou přihrávkou do vápna Radošovského a ten zkušeně otevřel skóre zápasu. Následně domácí zvýšili tlak a za několik minut to přineslo ovoce, v 74. minutě se po standardní situaci ze strany prosadil hlavou Sperl a srovnal na 1-1. Vzápětí měla Zruč další šanci, ale tu v branku nepřetavila. Zbiroh toho využil a v 76. minutě se trefil znovu Radošovský, kterého opět nepohlídala domácí obrana. Ve zbytku utkání domácí přehrávali soupeře, jejich snaha však k vyrovnávající brance nevedla. Zruč prohrála na domácím hřišti se Zbirohem 1-2 a naplno nebodovala již ve čtvrtém zápase za sebou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Dnes nám vše trvalo strašně dlouho, byli jsme nepřesní, zbytečně jsme ztráceli balóny. Druhý poločas jsme se už zlepšili, ale bohužel jsme si lacině dvakrát nepohlídali soupeřova útočníka. Pozitivum jsem viděl v tom, že jsme měli touhu otočit utkání a šli jsme si za tím. Bohužel po zranění brankáře hostí se už zápas spíše dohrával. Hrajeme pod dekou a nedaří se nám z toho oklepat, každý musí začít u sebe, chybí mi větší odvaha od jednotlivců, vzít věci na sebe.

TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: V úvodu zápasu jsme vytvořili na soupeře velký tlak, měli jsme několik velkých šancí, ale ty jsme bohužel neproměnili. Poté Zruč hru vyrovnala a bojovalo se hlavně ve středu hřiště. V druhém poločase pokračovala vyrovnaná hra s šancemi na obou stranách. Nám se podařilo po pěkné akci skórovat, soupeř však dokázal o několik minut později vyrovnat. Vzápětí jsme opět šli do vedení a to už jsme udrželi do konce zápasu.



Sestavy


TJ Zruč B
T. Würfl [-] - D. Sperl [-] , V. Mašek [-] (63. M. Polák [-] ) , O. Lopata [-] , M. Špicl [-] , J. Motyčák [-] (58. M. Kraus [-] ) , J. Šnajdr [-] (74. P. Záhořík [-] ) , M. Klail [-] (46. J. Kopejtko [-] ) , L. Husník [-] , J. Štafl [-] , M. Hájek [-] (63. P. Mancl [-] )

TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] (81. S. Jaroš [-] ) - T. Urx [-] (85. M. Fair [-] ) , M. Radošovský [-] , P. Chvojka [-] , J. Huňáček [-] , T. Pondělík [-] , M. Švehla [-] , V. Bystřický [-] , Z. Dubček [-] , V. Ludvík [-] , J. Sefzig [-] (29. L. Lojek [-] )

ŽK: 30. M. Špicl - 73. T. Urx .
Hráči zápasu: M. Radošovský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PELIKÁN Jiří - KŘEN Jiří, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Ondřej Buchtelík
Tip experta: remíza

Vidím to na vyrovnaný zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích