4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice potvrdily roli favorita a vyhrály pošesté v řadě


Branky


12

Mladotice vyhrály ve 22. kole nad Příkosicemi 4-1. Domácí se po šestém vítězství v řadě dotáhli na vedoucí Slovan, na který v současné chvílí ztrácí jediný bod, navíc mají ještě jeden zápas k dobru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dominovali domácí

Mladotice za sebou měly šňůru pěti vítězství za sebou a i šesté utkání začali výborně. Již v 9. minutě se jeden z hráčů Mladotic prezentoval pěkným centrem ze strany, k odraženému balónu se dostal Tauchen a přesnou střelou uklidil míč do brány. Ve 32. minutě bylo pro Příkosice ještě hůř, Š. Kůsa utekl obráncům a v obrovské šanci nezaváhal. O pět minut později se podobná situace opakovala a šikovný záložník Mladotic potvrdil formu a vstřelil svůj druhý gól v zápase. Příkosice se za celý první poločas dostaly do jedné vážnější šance, kterou ovšem neproměnily. 

Příkosice zápas vyrovnaly, ale domácí zdramatizování nedovolili

Po změně stran se ale divákům nabídl zcela jiný obraz hry. Hosté na soupeře nastoupili sebevědomě a byla jen otázka času, kdy vstřelí snižující branku. Ta přišla v 57. minutě, Pražák zacílil poměrně z úhlu, ale jeho střela si našla cestu do brány a rázem to bylo jen o dva góly. Rozhodující moment zápasu přišel o několik minut později, jeden z domácích hráčů se provinil v pokutovém území nedovoleným zákrokem a rozhodčí pískl penaltu. Příkosičtí ovšem obrovské šance nevyužili a pokutový kop neproměnili. V 75. minutě využil dobrého postavení A. Kůsa a přesnou dorážkou upravil skóre na 4-1. Hosté ještě několikrát nepříjemně zahrozili, ale druhou branku nakonec nevsítili. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Za první poločas určitě musím kluky pochválit, hráli jsme naši hru, dobře jsme kombinovali a zaslouženě jsme po poločase vedli 3-0. Poté nás ale soupeř zaskočil a velmi rychle snížil. Vzápětí ještě dostal výhodu pokutového kopu, ten však naštěstí neproměnil, určitě byl tento moment rozhodující. V 75. minutě se nám podařilo přidat čtvrtou branku, čímž jsme zápas definitivně rozhodli. Musím uznat, že Přikosice hrály v druhém poločase výborně a byly nám rovnocenným soupeřem.

TJ Čechie Příkosice
Tomáš Pražák, hráč:



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - D. Urban [-] (46. L. Šiml [-] ) , J. Kolář [-] , Š. Kůsa [-] (58. J. Krejčí [-] ) , D. Janský [-] (66. M. Sebránek [-] ) , O. Šiml [-] , A. Kůsa [-] , V. Frank [-] , A. Tauchen [-] , O. Buchtelík [-] , T. Krofta [-]

TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - Š. Komanec [-] (75. M. Bajanaru [-] ) , J. Kulišan [-] , T. Pražák [-] , V. Šmolík [-] , J. Čada [-] , L. Forejt [-] (46. O. Kapoun [-] ) , J. Pour [-] , R. Krátký [-] , M. Janák [-] (46. J. Novák [-] ) , P. Gosza [-] (84. M. Třeška [-] )

ŽK: 20. D. Urban , 63. O. Buchtelík , 88. A. Kůsa , 90. J. Krejčí .
Hráči zápasu: A. Tauchen , Š. Kůsa .
Počet diváků: 149. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SLABÝ Otto, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Ondřej Buchtelík
Tip experta: výhra domácích

Tady není jiná možnost, věřím našemu týmu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích