0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 14:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan nevyužil šance a z Kozolup veze pouze bod


Branky


10

Kozolupy remizovaly na domácím hřišti se Slovanem 1-1. Hosté měli po celé utkání převahu a vypracovali si dostatek šancí, v gól je ovšem nepřetavily, a tak po pěti výhrách v řadě získali pouze bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan i přes velkou převahu branku nevstřelil

Slovan do zápasu vstupoval jako velký favorit a od prvních minut do potvrzoval. Na straně hostů byla k vidění přesná kombinace, která postupem času vedla k několika zajímavým příležitostím. Hráči Slovanu si ovšem ve finální fázi nevedli přesně a když už ano, tak domácí tým několikrát podržel gólman Šilhánek. Hra byla často přerušovaná kvůli drobným faulům, což samozřejmě mělo za následek, že se oba týmy nemohly naplno dostat do zápasu. První poločas skončil nerozhodným stavem 0-0. 

I druhý poločas bez gólu

Ve druhém poločase se pokračovalo v nastavené hře. Hosté měli viditelnou převahu, vytvářeli si šance, ale těm chybělo gólové zakončení. V 59. minutě se provinil nedovoleným zákrokem domácí Fikar a rozhodčí okamžitě vytáhl žlutou kartu. Na bezgólový stav reagoval Slovan jednou změnou v poli, v 67. minutě trenér stáhl Matulu a na jeho místo přišel Reischig. V 71. minutě zajel do protihráče Žák a ani on neunikl žluté kartě. Cca 15 minut před koncem si Kozolupy vytvořily svou nejnebezpečnější šanci, hlavičku z malého vápna ale bravurně pokryl Feiferlík. Slovan ve zbylém čase recept na domácí obranu nenašel a po pěti vítězstvích za sebou si odvezl z Kozolup pouze bod. 



Ohlasy k zápasu



SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: Bohužel dnes jsme po delší době úplně selhali v zakončení, a proto ze soupeřova hřiště vezeme jenom bod. V prvním i druhém poločase jsme měli poměrně dost šancí, ale bez gólové tečky. Ke konci zápasu si domácí vypracovali jednu příležitost ke skórování, ale nás podržel brankář. Určitě všichni kluci mají navíc, než předvedli dnes.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
L. Šilhánek [-] - J. Fikar [-] , P. Pěchouček [-] , J. Hucl [-] , J. Beran [-] , L. Řezáč [-] , J. Šulan [-] , T. Lemák [-] , M. Maštalíř [-] , V. Sláma [-] , J. Huleš [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - P. Matula [-] (67. J. Reischig [-] ) , M. Ráb [-] , D. Daniel [-] , D. Dergachov [-] , M. Koranda [-] , M. Cigler [-] , I. Pinke [-] , O. Žák [-] , M. Makkai [-] , J. Nosek [-]

ŽK: 59. J. Fikar - 71. O. Žák .
Hráči zápasu: P. Pěchouček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - REIPRICH Václav, BUCHTELÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Ondřej Buchtelík
Tip experta: výhra hostů

I když bych si spíše přál výhru domácích, tak Slovan si tento zápas pohlídá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů