0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:30

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy přetlačily Volduchy a získaly cenné tři body


Branky


14

Kozolupy vyhrály na hřišti Volduch 1-0. Hosté podali velmi dobrý týmový výkon a o jejich vítězství rozhodl v 19. minutě Řezáč. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řezáč poslal hosty do vedení

Hosté od začátku hráli ze zajištěné a kompaktní obrany, zároveň trpělivě čekali na chyby soupeře. V 19. minutě využil dobrého postavení Řezáč a přesným zakončením poslal Kozolupy do vedení. Ve 34. minutě zajel do protihráče hostující Sláma a od rozhodčího viděl žlutou kartu. Volduchy se snažily o vyrovnání, ale dobře fungující obrana soupeře byla zcela nepropustná a k ničemu je nepustila. První poločas nenabídl příliš fotbalové krásy, na hřišti se hodně bojovalo a hosté si byli dobře vědomi těsného náskoku. 

Druhý poločas bez branek

Do druhého poločasu poslali oba trenéři několik náhradníků. Na domácí straně měl v 59. minutě obrovskou příležitost střídající Černý, jenž běžel sám na brankáře, svou následnou střelu však poslal trestuhodně mimo. Kozolupy nadále perfektně bránily a samy se nikam zbytečně netlačily. Hosté si jednogólový náskok zkušeně pohlídali a z Volduch si odvezli velmi cenné tři body. Kozolupy tak po dvou porážkách v řadě opět zabraly a vzdálily se od sestupových míst. 



Ohlasy k zápasu


TJ Volduchy
Emil Gvizd, trenér: Soupeř na nás přijel velmi dobře připravený a od úvodních minut bylo vidět, že hraje o záchranu. Musím uznat, že dnes jsme podlehli velmi organizovanému týmu, který hrál ze zajištěné obrany a s velkým nasazením. Kozolupy daly z ojedinělé šance gól a jednogólový náskok si zkušeně hlídaly. My jsme mohli vyrovnat krátce po přestávce, ale náš střídající útočník vyloženou šanci neproměnil. Do konce zápasu jsme se bohužel nedokázali prosadit v koncovce, a tak jsme dnes zaslouženě prohráli.




Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - R. Pernica [-] , J. Bezděk [-] , M. Pašek [-] , F. Melka [-] (59. J. Černý [-] ) , J. Bron [-] (59. L. Pokorný [-] ) , D. Rieger [-] (69. L. Straka [-] ) , J. Přibík [-] , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , J. Nedorost [-]

TJ Sokol Kozolupy
L. Šilhánek [-] - J. Beran [-] , L. Řezáč [-] (60. J. Martínek [-] ) , P. Pancurák [-] , J. Šulan [-] (87. J. Kubát [-] ) , T. Lemák [-] (60. A. Erhard [-] ) , J. Fikar [-] , J. Bozděch [-] , M. Maštalíř [-] (46. F. Šrámek [-] ) , V. Sláma [-] , J. Huleš [-]

ŽK: 56. J. Bron - 34. V. Sláma , 63. A. Erhard , 74. L. Šilhánek .
Hráči zápasu: J. Bozděch , L. Řezáč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kulhánek Milan - PŘIBYL Zdeněk, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Paum
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy mají podobný styl, ale Volduchy ho momentálně umí lépe a navíc hrají doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích