1:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:30

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov smetl pěti góly Dýšinu


Branky


6. J. Levý - 21. M. Šiml , 24. P. Foltýn , 39. P. Vyšata , 57. M. Šiml , 90. F. Nedvěd
15

Touškov vyhrál na půdě Dýšiny vysoko 5-1. Hosté sice již v 6. minutě prohrávali, ale poté dokázali soupeři nasázet pět branek a v klidu si dokráčeli k druhé výhře po sobě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích, třígólová odpověď Touškova

Domácí, oslabeni o několik klíčových hráčů, vstoupili do zápasu výborně. V 6. minutě se Levý ujal rozehrání přímého volného kopu, zeď soupeře se při jeho střele trochu rozestoupila a balón si našel cestu do brány, 1-0. Poté už převzal otěže zápasu Touškov a Dýšinu dostal pod tlak. Ve 21. minutě zkusil štěstí z dálky hostující Šiml a jeho krásný pokus zapadl přesně k tyči, 1-1. Ve 22. minutě musel střídat na domácí straně zraněný Totzauer a na jeho místo přišel Kolář. O minutu později využil chyby domácí obrany Foltýn a poslal Touškov do vedení. Dýšina působila v dalších minutách nervózně a zbytečně chybovala v rozehrávce, ve 39. minutě další zaváhání potrestal hostující Vyšata, který upravil skóre už na 3-1. 

Hosté přidali další dvě branky

Do druhého poločasu vstoupil lépe Touškov. V 57. minutě znovu vyzkoušel štěstí ze střední vzdálenosti hostující Šiml a i jeho druhý pokus si našel cestu do brány. Hosté vedli už 4-1 a v dalších minutách mohli přidat další branky, vyložené šance ovšem neproměnili. Domácí vypadli úplně ze zápasu a tentokrát se jim nedařily ani jejich nebezpečné protiútoky. V 90. minutě uzavřel skóre na konečných 5-1 brankou Nedvěd. Touškov naplno bodoval v druhém utkání po sobě a posunul se na druhé místo, Dýšina je desátá. 



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Josef Aubrecht, trenér: Do zápasu jsme vstoupili výborně, ale náš gól z 6. minuty byl jediným světlým okamžikem utkání. Poté už úřadoval soupeř a po velmi dobrém výkonu si zaslouženě odvezl tři body. My jsme bohužel doplatili na absence několika důležitých hráčů a v takovém složení, v kterém jsme nastoupili dnes, jsme neměli nárok na body.

TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Domácí se v šesté minutě ze standardky ujali vedení. Nám se podařilo skóre brzy srovnat a do poločasu skórovat ještě dvakrát. Do druhé půle jsme šli s cílem kontrolovat hru. V nastaveném tempu jsme se dokázali udržet až do zvýšení na 4-1. Cca od šedesáté minuty se utkání jen dohrávalo a přihlížející diváci moc fotbalové krásy neviděli. Skóre a zápas ukončil svou brankou v 90. minutě náš náhradní brankář, který si zahrál posledních dvacet minut v útoku.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - D. Květoň [-] (68. J. Aubrecht [-] ) , V. Nový [-] , J. Levý [-] , V. Muzika [-] , P. Tesař [-] , J. Pěč [-] (80. V. Schejbal [-] ) , V. Kudrik [-] , V. Totzauer [-] (22. P. Kolář [-] ) , A. Paum [-] , J. Mužík [-]

TJ Sokol Město Touškov
J. Krásl [-] - J. Popelka [-] , L. Hodek [-] , P. Vyšata [-] (73. F. Nedvěd [-] ) , R. Voith [-] , P. Foltýn [-] (75. D. Trsek [-] ) , Z. Rolko [-] , J. Zahradník [-] , D. Fajer [-] , M. Šiml [-] , A. Šimice [-]

ŽK: 52. J. Levý .
Hráči zápasu: M. Šiml , R. Voith .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mokrusch Tomáš - ŘÍHA Zdeněk, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Adam Paum
Tip experta: výhra domácích

Tady je to pro mě jasný, Touškov už jsme jednou porazili a pokusíme se o to znova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů