4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:30

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice doma zvítězily nad Plasy, hosté prohráli počtvrté za sebou


Branky


29. D. Krč , 49. Š. Huttr , 56. Š. Huttr , 83. J. Toman - 80. M. Netušil , 89. P. Jílek
14

Radnice se po týdnu představily opět doma a tentokrát z toho byla výhra 4-2 nad Plasy. Domácí tak odčinili debakl z minulého kola, zatímco Plasy čekají na body už čtyři zápasy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krč poslal Radnice do vedení

První poločas nabídl poměrně vyrovnanou podívanou, oba týmy čekaly na chybu soupeře a zbytečně se nikam nehrnuly. Plasy měly v první patnáctiminutovce několik zajímavých šancí, ale gól nevstřelily, jelikož v bráně stál pozorný brankář Spěváček. Ve 21. minutě se provinil nedovoleným zákrokem domácí Cozl a za svůj prohřešek viděl žlutou kartu. Ve 29. minutě se prosadil domácí Krč a poslal Radnice do vedení. Plasy se vzápětí snažily o gólovou odpověď, ale narazily na velmi dobře fungující obranu domácího týmu v čele s výborným gólmanem. Dalšího gólu se diváci v prvním poločase nedočkali, a tak se šlo do kabin za stavu 1-0 pro Radnice. 

Po přestávce viděli diváci 5 gólů

Ihned po přestávce se znovu radovaly Radnice. Ve 49. minutě zužitkoval výbornou přihrávku Huttr a přesnou střelou zvýšil na 2-0. O sedm minut později to byl znovu domácí útočník, který přidal svou druhou branku v zápase a upravil skóre už na 3-0. Poté se vyznamenal opět domácí brankář, který zneškodnil pokutový kop soupeře. V 76. minutě se nechal po druhé žluté kartě vyloučit hostující M. Skuhrovec a o minutu později ho následoval na domácí straně Cozl. V 80. minutě hosté snížili po brance Netušila, ale o tři minuty později zvýšil vedení Radnic Toman. Poslední slovo měli hosté, v 89. minutě snížil po rohovém kopu na rozdíl dvou gólů Jílek, ale konečnou prohru hostujícího týmu už to neodvrátilo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice B
Roman Kokoška, trenér: V prvních 15 minutách byl aktivnější soupeř, ale nás podržel skvělý brankář. Následně se nám podařilo vstřelit vedoucí branku a začátek druhého poločasu už byl v naší režii, jelikož jsme přidali další dva góly. I po přestávce nás několikrát zachránil gólman, mimo jiné zlikvidoval i pokutový kop soupeře. Plasy v poslední desetiminutovce snížily, my jsme si však vítězství bez problému pohlídali a zaslouženě bereme tři body. Musím pochválit všechny hráče za to, že makali celých 90 minut.

TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Zápasy musím hodnotit stále stejně. Hrajeme, hrajeme a přijde chyba, po které je po zápase. Leží na nás velká deka, kdo hrál fotbal, tak ví, o čem mluvím. Dnešní zápas to opět ukázal, ale jedeme dál a už to musíme konečně prolomit a urvat nějaký bod.



Sestavy


TJ Sokol Radnice B
T. Spěváček [-] - J. Cozl [-] , M. Engl [-] (79. A. Přibyl [-] ) , D. Fencl [-] (46. Š. Huttr [-] ) , M. Krč [-] , B. Mada [-] (74. A. Hanych [-] ) , D. Krč [-] (62. J. Smeták [-] ) , J. Štrunc [-] , J. Toman [-] , V. Kvasnička [-] , P. Kočka [-]

TJ Sokol Plasy
R. Šott [-] - M. Beránek [-] , P. Jílek [-] , N. Švarc [-] , F. Hořejší [-] , M. Netušil [-] , M. Brejník [-] (84. P. Háva [-] ) , J. Kala [-] (58. A. Addouche [-] ) , J. Fidler [-] (50. J. Babuška [-] ) , D. Koudele [-] , M. Skuhrovec [-]

ŽK: 21. J. Cozl , 70. V. Kvasnička - 47. M. Skuhrovec , 58. M. Netušil , 70. P. Jílek . ČK: 77. J. Cozl - 76. M. Skuhrovec .
Hráči zápasu: Š. Huttr , V. Kvasnička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hálek Pavol - KABÁT Petr (N), ŠKOP Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Adam Paum
Tip experta: výhra hostů

Plasy se zatím výsledkově trápí, ale myslím si, že to proti Radnicím zlomí a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů