Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov doma porazil Zbiroh a posunul se na čtvrté místo


14

Touškov ve 20. kole porazil Zbiroh 3-1. První poločas byl hodně o soubojích a oba týmy se dokázaly jednou prosadit. Po přestávce měl Touškov herní převahu a po brankách Zahradníka a Karbusického zápas dovedl do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas hlavně o bojovnosti

Oba soupeři si od začátku nic nedarovali, hráli s nasazením a na hřišti byla k vidění řada soubojů o balón. Ve 13. minutě se pěknou střelou prezentoval hostující Brož, gólman jeho pokus vyrazil, míč se dostal ke zcela volnému Huňáčkovi, který ho už jen doklepl balón do odkryté brány. Vedení Zbirohu trvalo zhruba čtrnáct minut, ve 27. minutě se odhodlal ke střele z hranice vápna Šiml a jeho pěkný pokus skončil pod břevnem, 1-1. Zbytek prvního poločasu nabídl vyrovnaný souboj s minimem zajímavých šancí. Ve 39. minutě musel z důvodu zranění střídat na hostující straně Fair, jenž byl nahrazen Urxem. 

Touškov jasně lepší

Do druhého poločasu udělali oba trenéře po jedné změně. Na straně Touškova v zápase skončil Trsek a na jeho místo přišel kanonýr Karbusický. Zbiroh reagoval stažením Lojka a nasazením Radošovského. Po přestávce se hra změnila, Zbiroh trochu vypadl ze zápasu a soupeř toho okamžitě využil. V 65. minutě jeden z domácích hráčů vybojoval balón u lajny a následně poslal přesný centr do pokutového území, kde pěkně zakončil Zahradník a upravil skóre na 2-1. Touškov byl při chuti a za sedm minut se skóre měnilo znovu, Karbusický získal po chybě hostujícího obránce míč a střelou k tyči zvýšil už na 3-1. Domácí si dvougólové vedení v klidu pohlídali a zvítězili nad Zbirohem 3-1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Po čtvrteční dohrávce s Chrástem k nám v sobotu zavítal Zbiroh. Přiznám se, že jsem měl z anglického týdne obavy. V úvodu zápasu naše obrana působila trochu ospale a nezvykle nejistě. Až inkasovaná branka nás dokázala probudit. Postupně jsme se zlepšili, což nám ve třicáté minutě přineslo vyrovnání. V druhém poločase jsme drželi míč a Zbiroh se prezentoval nákopy, což jsme s přehledem likvidovali. Nám se několikrát podařilo hosty přehrát kombinací. Po naší souhře prakticky do prázdné brány jsme se ujali vedení. Zápas jsme poté měli v našich rukách. Po zvýšení na 3-1 na nás byla znát únava, ale zápas jsme dohráli bez větších komplikací

TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: První poločas byl hodně o soubojích a ani na jedné straně nebylo moc vyložených šancí. My jsme šli poměrně rychle do vedení, ale soupeř zanedlouho vyrovnal. Druhý poločas byl v režii Touškova, který potrestal naše chyby v obraně a došel si k zaslouženému vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
J. Krásl [-] - L. Hodek [-] , R. Voith [-] , D. Trsek [-] (46. O. Karbusický [-] ) , P. Foltýn [-] , F. Půta [-] , Z. Rolko [-] , J. Zahradník [-] (70. J. Popelka [-] ) , D. Fajer [-] , M. Šiml [-] (81. F. Nedvěd [-] ) , A. Šimice [-]

TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - J. Huňáček [-] , M. Fair [-] (39. T. Urx [-] ) , Z. Dubček [-] , M. Brož [-] , T. Pondělík [-] , M. Švehla [-] , V. Bystřický [-] , L. Lojek [-] (46. M. Radošovský [-] ) , V. Ludvík [-] , J. Sefzig [-]

ŽK: 74. A. Šimice .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - NOVÁK Michal (N), PLAČKO Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Petr Šmolík
Tip experta: výhra hostů

Bohužel u Touškova platí na jaře, že když se netrefí Karbusický, tak se bodů většinou nedočkají. Bude to vyrovnaný zápas, který Zbirožští nakonec uhrajou o gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích