1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina ukořistila 3 body v Kozolupech


Branky


50. J. Šulan - 34. A. Paum , 59. J. Pěč
14

Dýšina porazila ve 20. kole Kozolupy 2-1. V 59. minutě rozhodl o třech bodech kanonýr Pěč, a Dýšina tak po čtyřech prohrách v řadě opět naplno bodovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas skončil lépe pro hosty

První poločas nenabídl moc fotbalové krásy, oba týmy spíše vyčkávaly a čekaly na chybu soupeře. Kozolupy si postupem času dokázaly vypracovat několik slibných šancí, ale vedoucího gólu se nedočkaly. Domácí trenér byl nucen udělat v prvním poločase hned dvě změny, nejdříve střídal zraněný Brož a o chvilku později nemohl ve hře pokračovat Beran. Dýšina trpělivě čekala na protiútoky a ve 34. minutě se dočkala, když na konci pěkné a rychlé týmové akce stál Paum. Domácí se snažili o okamžitou odpověď, ve finální fázi se jim však nedařilo nebo jejich útočné náznaky zastavila pozorná obrana soupeře. Po prvním poločas byl stav 1-0 pro hostující tým.

3 body zařídil Pěč

Domácí vstoupili do druhého poločasu podstatně lépe, hned v 50. minutě si na přesný centr z rohového kopu naskočil zcela volný Šulan a hlavou vyrovnal na 1-1. Hosté mohli vzápěti jít do vedení, ale obrovskou příležitost neproměnil Pěč. Ten ale zaváhání napravil v 59. minutě, kdy přetavil samostatný únik v druhou branku Dýšiny. V 67. minutě zajel do protihráče hostující Nový a rozhodčí ihned tasil žlutou kartu. Dýšina si už jednogólový náskok zkušeně pohlídala a ve 20. kole zvítězila na půdě Kozolup 2-1, čímž přerušila čtyřzápasovou sérii bez bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Vojtěch Sláma, hráč: V první půlce byla mírna převaha na naší straně, ale celkově šlo o zápas s minimální mezihrou na obou stranách. My jsme měli 3-4 dobré příležitosti, hosté vytěžili gól opravdu z minima. Druhá půlka se nesla v hodně podobném duchu. My jsme rychle vyrovnali ze standardky, ale poté Dýšina dala z brejku na 2-1 a my jsme už nedokázali gólově odpovědět.

FK Dýšina
Josef Aubrecht, trenér: Musím říct, že si z Kozolup vezeme hodně cenné tři body. Chtěl bych pochválit celý tým, který se držel taktických pokynů, bojoval a šel si od začátku za výhrou. Do zápasu jsme šli pouze s jedním náhradníkem a všichni podali zodpovědný a obětavý výkon.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
L. Šilhánek [-] - - V. Sláma [-] , F. Šrámek [-] , T. Lemák [-] , J. Čech [-] , J. Huleš [-] , J. Brož [-] (13. J. Šulan [-] ) , J. Fikar [-] , J. Bozděch [-] , M. Maštalíř [-] , J. Beran [-] (22. J. Martínek [-] )

FK Dýšina
J. Fiala [-] - L. Hrdina [-] , V. Nový [-] , J. Levý [-] , V. Muzika [-] , P. Tesař [-] , J. Pěč [-] , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] , A. Paum [-] (76. D. Květoň [-] ) , J. Mužík [-]

ŽK: 50. J. Levý , 67. V. Nový .
Hráči zápasu: J. Soroka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOŘAN Josef - HUCL Jan (N), BEROUN Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Keňo

Expert: Petr Šmolík
Tip experta: remíza

Tento zápas bude pro náš tým asi tím nejzajímavějším z tohoto kola. Asi by pro nás bylo nejlepší, kdyby týmy remizovaly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích