J. Pour 26.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj Příkosic s Touškovem vítěze nepřinesl


Branky


12

Příkosice remizovaly na domácím hřišti s Touškovem 1-1. První poločas byl velmi vyrovnaný a přinesl po jednom gólu na obou stranách. Po přestávce mohly oba týmy skórovat, ale vypracované příležitosti nedokázali využít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Od úvodních minut se diváci sledovali vyrovnané utkání, herní převaha se přelévala z jedné strany na druhou a náznaky šancí si vypracovaly oba týmy. V 19. minutě hostující Vyšata našel krásnou přihrávkou neobsazeného Karbusického a ten už jen uklidil balón do prázdné branky. Ve 26. minutě zahrávali přímý kop ze slibné pozice domácí, Pour netrefil míč úplně razantně nebo přesně, ale gólman Touškova trochu zaváhal a střelu nepokryl, což znamenalo vyrovnávající branku. V dalších minutách se na trávníku trochu přiostřilo a rozhodčí neváhal trestat hříšníky žlutými kartami. 

Dvě břevna, neproměněné šance

Po přestávce se pokračovalo v nastaveném trendu. Hned v úvodu Příkosice spálily obrovskou šancí, kterou neproměnil domácí Kapoun. Touškov zaregoval nastřeleným břevnem a několika nepřesnými zakončeními. I když měly oba týmy dostatek šancí na vstřelení dalšího gólu, tak ten stále nepřicházel. Hosté si v několika případech vylámali zuby na skvělém brankáři Šmolíkovi, který Příkosice podržel. V 80. minutě byly Příkosice opět blízko, ale střelu jednoho z hráčů zastavilo opět břevno. Příkosice remizovaly v 19. kole s Touškovem 1-1. Domácí tým je s šestnácti body na 12. pozici, zatímco Touškov klesl na páté místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Příkosice
Tomáš Pražák, hráč: Myslím se, že remíza je po průběhu zápasu pro oba týmy zcela zasloužená. Za stavu 1-1 jsme si dokázali vytvořit několik vyložených šancí, které jsme bohužel neproměnili, ale soupeř rozhodně nezůstal pozadu a rovněž mohl přidat další góly.

TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Brzy jsme se ujali vedení. Domácí srovnali po chybě našeho brankáře. To nás srazilo. Do konce poločasu jsme se už do tempa nedostali. Druhá půle byla ve znamení naší převahy. Dokázali jsme si vytvořit spoustu příležitostí na vstřelení vítězného gólu. Bohužel na nás leží střelecká deka. Máme jediného střelce a pokud se k němu nikdo nepřidá, nemůžeme myslet na pravidelné sbírání bodů. Vzhledem k průběhu zápasu je pro nás remíza dalším zklamáním.



Sestavy


TJ Čechie Příkosice
P. Šmolík [-] - P. Komanec [-] , J. Kulišan [-] , L. Forejt [-] , J. Pour [-] , R. Krátký [-] (81. F. Bouda [-] ) , M. Janák [-] , O. Kapoun [-] (90. M. Bajanaru [-] ) , J. Burda [-] , P. Gosza [-] , J. Čada [-] (84. J. Šmolík [-] )

TJ Sokol Město Touškov
F. Nedvěd [-] - J. Zahradník [-] (64. L. Šumský [-] ) , F. Půta [-] (73. J. Popelka [-] ) , P. Vyšata [-] , D. Fajer [-] (46. P. Foltýn [-] ) , O. Karbusický [-] , L. Hodek [-] , R. Voith [-] , M. Šiml [-] , A. Šimice [-] , Z. Rolko [-]

ŽK: 39. O. Kapoun , 40. P. Komanec , 62. M. Janák - 27. M. Šiml , 31. A. Šimice , 74. F. Půta , 83. R. Voith .
Hráči zápasu: P. Šmolík - P. Vyšata .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAUR Roman - RADA Aleš, ZACH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Václav Mašek
Tip experta: výhra hostů

Touškov bude chtít odčinit prohru z minulého kola a jede si do Příkosic pro výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích