2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 15:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbiroh porazil Kozolupy, dvakrát se prosadil Bystřický


Branky


12

Zbiroh zvítězil v 19. kole nad Kozolupy 2-0. Obě branky domácího týmu vstřelil Václav Bystřický, který je v současné chvíli s patnácti góly nejlepším střelcem Zbirohu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřický opět skóroval

Kozolupy před zápasem nutně potřebovaly body, ale od úvodních minut byl jasně lepším týmem domácí Zbiroh. Hosté se snažili zejména o dlouhé nakopávané balóny, ale domácí obrana na to byla připravena a šance soupeře likvidovala už v jejich počátku. Ve 20. minutě rozehrávali domácí standardní situaci z půlky hřiště, dlouhý balón si na lajně zpracoval Pondělík a přesnou přihrávkou nalezl úplně volného Bystřického, který si už věděl rady a otevřel skóre zápasu. Ve 32. minutě už to bylo 2-0, aktivní Bystřický obdržel výbornou přohrávku na malém vápně a střelou k tyči překonal brankáře soupeře podruhé. Zbiroh vyhrál první poločas 2-0. 

Druhá půle už nebyla moc fotbalová

Po přestávce už se nehrál tolik pohledný fotbal a oba týmy hlavně bojovaly, což přineslo řadu soubojů. Kozolupy se snažily vymyslet recept na domácí obranu, ale ta si se vším poradila. Oba trenéři poslali do druhého poločasu několik nových tváří, na průběh zápasu to však nemělo valný efekt. Zbiroh si zkušeně dvougólový náskok hlídal a nikam se zbytečně nehrnul. Domácí porazili Kozolupy 2-0 a posunuli se na sedmou příčku, hosté jsou s patnácti body předposlední. 



Ohlasy k zápasu


TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: První poločas byl zcela v naší režii a za předvedený výkon jsme si určitě dnes zasloužili vyhrát, může nás jen mrzet, že jsme neproměnili další šance. Druhá půle už nebyla moc fotbalová ani z jedné strany, na hřišti se hlavně bojovalo, což přineslo minimum šancí.




Sestavy


TJ Město Zbiroh
V. Březina [-] - V. Ludvík [-] , J. Huňáček [-] , M. Fair [-] (63. T. Urx [-] ) , J. Sefzig [-] , M. Brož [-] (74. M. Radošovský [-] ) , T. Pondělík [-] , M. Švehla [-] , V. Bystřický [-] , P. Chvojka [-] (63. N. Bittera [-] ) , Z. Dubček [-] (46. L. Lojek [-] )

TJ Sokol Kozolupy
L. Šilhánek [-] - P. Pěchouček [-] , J. Brož [-] , P. Pancurák [-] , J. Šulan [-] , J. Bozděch [-] , M. Maštalíř [-] (46. T. Lemák [-] ) , V. Kovář [-] (46. J. Beran [-] ) , V. Sláma [-] , J. Hucl [-] (62. L. Řezáč [-] ) , J. Huleš [-]

ŽK: 90. L. Lojek .
Hráči zápasu: V. Bystřický .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - PLAČKO Martin (N), HUCL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Václav Mašek
Tip experta: výhra domácích

Kozolupy budou chtít Zbiroh potrápit, nicméně domácí na jaře ztratili všechny body pouze jednou. Tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích