2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2023 17:30

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy přetlačily v dohrávce Příkosice


Branky


37. J. Fikar , 50. J. Brož - 39. J. Kulišan
15

Kozolupy vyhrály v dohrávce 18. kola nad Kozolupy těsně 2-1. Ve vyrovnané bitvě šli domácí za jednogólového náskoku v 62. minutě do deseti, ale hosté i přes velký tlak nedokázali následnou přesilovku využít. Domácí těsný náskok udrželi a připsali si cenné tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Do prvního poločasu vstoupili o něco lépe domácí, kteří byli ve hře dopředu nebezpečnější. Nadějné útoky však často končily nepřesnou finální fází. Příkosice hrozily zejména ze standardních situací a v první půlce jich měli dostatek. Ve 37. minutě se ale ze standardní situace prosadili domácí, když Fikar vstřelil pěkný gól z voleje. Vedení domácí týmu ovšem trvalo jen krátce, hned o dvě minuty později hosté výborně sehráli volný přímý kop, po kterém se prosadil Kulišan. Poločas tedy vítěze nepřinesl a týmy odcházely do kabin za nerozhodného stavu 1-1. 

Domácí i přes červenou kartu vyhráli

V 50. minutě se ke střele kousek za vápnem odhodlal domácí Brož a jeho přesný pokus zapadl přesně k tyči, 2-1. Příkosice se vzápětí snažily o rychlou odpověď, ale s jejich šancemi si poradila dobře fungující obrana domácího týmu. V 62. minutě předvedl zkrat na straně Kozolup Kovář a rozhodčí ho okamžitě vyloučil. Hosté měli půlhodinovou přesilovku, v které dostali soupeře nepříjemně pod tlak, vyrovnávací gól však nepřišel. Domácí se nakonec ubránili a v dohrávce 18. kola vybojovali velmi cenné tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Vojtěch Sláma, hráč: Celkově šlo o vyrovnanou bitvu, kde za body šly oba týmy. Zvítězili jsme zejména díky skvělému týmovému výkonu, po naší červené kartě nás hosté dostali pod velký tlak, ale my jsme jejich šance přežili a získali jsme velmi cenné tři body.




Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
L. Šilhánek [-] - - V. Sláma [-] , P. Pancurák [-] , V. Kovář [-] , J. Čech [-] (90. J. Roda [-] ) , J. Huleš [-] , J. Brož [-] , J. Fikar [-] (46. J. Šulan [-] ) , J. Bozděch [-] , M. Maštalíř [-] , J. Beran [-] (50. M. Janko [-] )

TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - V. Šmolík [-] , J. Čada [-] , P. Komanec [-] , J. Kulišan [-] , L. Forejt [-] (85. M. Třeška [-] ) , J. Pour [-] , R. Krátký [-] , M. Janák [-] , J. Burda [-] , P. Gosza [-] (64. O. März [-] )

ŽK: 35. V. Sláma , 78. M. Janko - 43. J. Čada , 62. M. Janák , 68. J. Kulišan . ČK: 62. V. Kovář .
Hráči zápasu: P. Pancurák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zavadil Jan - HUCL Jan (N), ŠMÍD Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Vladimír Žák
Tip experta: výhra domácích

Kozolupy budou bodovat, ale bude je to bolet.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích