Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč doma pouze remizovala


Branky


11

Zruč na domácím hřišti remizovala s Mýtem 3-3. Hosté v 61. minutě vedli už 3-1, ale domácí zvládli lépe posledních 15 minut a Polák dvěma góly vyrovnal.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

První poločas nabídl aktivní hru obou týmů, Mýto více drželo balón, ale domácí zase byli nebezpečnější v zakončení. I přes to šlo Mýto do vedení, ve 13. minutě si našel místo mezi stopery hostující Smíšek a přesnou střelou překonal brankáře. Zruč se poté dostala do několika vyložených šancí, ale hosty podržel výborně chytající gólman. Ve 39. minutě byl ale krátký na zakončení Maška, který vyrovnal na 1-1. 

Domácí zachránili bod v úplném závěru

Do druhého poločasu vstoupili lépe opět hosté, hned ve 48. minutě se po chybě domácí obrany trefil podruhé Smíšek a poslal Mýto znovu do vedení. Pro hostujícího útočníka to ovšem bylo málo a v 61. minutě dokončil hattrick, když pěkným lobem přehodil brankáře. Zruč se v žádném případě nevzdala a začala soupeře přehrávat. Její aktivita se vyplatila v 75. minutě, kdy snížil po dobře zahraném rohovém kopu Polák. Stejný hráč se v 90. minutě zasloužil o vyrovnání a zajistil Zruči aspoň bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Bohužel jsme dnes ztratili body. Z naší strany mi scházelo daleko větší nasazení a organizace hry. Je to škoda, Mýto sice mělo víc ze hry, ale my měli šancí na 3 zápasy. Dnes rozhodla efektivita. Pozitivní je, že jsme nesložili zbraně a šli za vyrovnáním až do konce. Je škoda, že jsme museli střídat do druhého poločasu Jirku Biedermanna. Ten nám do té doby dělal hru. A taky věřím, že kdybychom vyrovnali trošku dřív, zápas bychom otočili.

TJ Slavoj Mýto B
Ivan Honzík, trenér: Utkání bylo na šance vyrovnané, nás může hodně mrzet promarněný dvougólový náskok, o který jsme přišli až v úplném závěru po našich zbytečných chybách.



Sestavy


TJ Zruč B
V. Trnka [-] - M. Kraus [-] (61. A. Penven [-] ) , V. Mašek [-] (61. M. Polák [-] ) , M. Hakr [-] , J. Biedermann [-] (46. M. Špicl [-] ) , L. Husník [-] , J. Motyčák [-] (75. M. Hájek [-] ) , Š. Bidzilja [-] (46. J. Kopejtko [-] ) , R. Karpíšek [-] , J. Štafl [-] , P. Záhořík [-]

TJ Slavoj Mýto B
J. Dvořák [-] - M. Smíšek [-] (67. D. Kocna [-] ) , J. Lenk [-] (77. D. Mátl [-] ) , J. Pelnas [-] (85. L. Laštovka [-] ) , O. Mašek [-] , M. Lenk [-] (46. J. Mašek [-] ) , S. Mackovič [-] , D. Anténe [-] (85. Z. Lesák [-] ) , F. Sůva [-] , R. Lang [-] , T. Vonášek [-]

Hráči zápasu: M. Smíšek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: REIPRICH Václav - CHEJLAVA Petr, KLIK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Kučera
Tip experta: remíza

Nevím, co přesně očekávat od tohoto zápasu, proto volím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích