3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást napravil prohru z minulého kola a doma přesvědčivě zvítězil


Branky


10. R. Pour , 49. J. Král , 73. J. Král
10

Fotbalisté Chrástu odčinili prohru z Úněšova a v domácím zápase vyhráli 3-0 nad Kozolupy. Domácí poslal do vedení v 10. minutě Pour a po přestávce dvěma góly pojistil vítězství Král. Chrást okupuje 2. příčku, kde ztrácí dva body na vedoucí Slovan. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích

Domácí vlétli do zápasu a od úvodních minut přehrávali soupeře rychlou a přesnou kombinací. Jejich snaha a nasazení přinesly ovoce v 10. minutě. Chládek přesně rozehrál rohový kop, balón si našel zcela volný Pour a přesným zakončením z malého vápna otevřel skóre zápasu. Kozolupy nesložily zbraně a po inkasované brance se snažily o okamžité vyrovnání, jejich akce ovšem často končily na hranici vápna nebo si s nimi poradila pozorná obrana Chrástu. Domácí fotbalisté hráli hodně zodpovědně a těsný náskok si do konce prvního poločasu pohlídali. 

Aktivní Král vstřelil dvě branky

Chrást vstoupil lépe i do druhého poločasu, ve 49. minutě se prezentovali pohlednou kombinací Fabián s Brýlou, balón se poté dostal k volnému Královi, který zakončil sice svou slabší nohou, ale míč trefil přesně a zvýšil na 2-0. Na hostujícím týmu byla stále vidět snaha o snižující gól, fotbalisté Kozolup drželi balón a přesně kombinovali, nicméně ve finální fázi to nebylo optimální a chyběla větší přesnost při zakončení. Zároveň hru trochu otevřeli, čehož několikrát využil soupeř. V 73. minutě vybojoval Brýla balón a následně našel přihrávkou volného Chládka, jehož hlavičku zneškodnil hostující brankář, míč se ovšem dostal ke Královi a ten hlavou přidal svou druhou branku v zápase. Domácí trenér poté zapojil do hry několik dorostenců a Chrást třígólový náskok už udržel. 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: V dnešním zápase jsme si šli od začátku za vítězstvím, jelikož nás stále mrzela prohra z Úněšova. Zaslouženě jsme se v 10. minutě ujali vedení a myslím, že jsme soupeře do žádných vážnějších šancí nepustili, i když musím uznat, že hosté se snažili o kombinaci a hráli pohledný fotbal. Po přestávce jsme se drželi naší hry, což nám přineslo další dvě branky a pohodlné vítězství 3-0. Plusem bylo i zapojení několika dorostenců, z nichž si někteří vůbec poprvé vyzkoušeli dospělý fotbal.




Sestavy


FC Spartak Chrást
V. Klik [-] - R. Pour [-] , M. Chládek [-] (78. V. Černý [-] ) , J. Kostifál [-] (84. M. Nový [-] ) , J. Král [-] (84. A. Mužík [-] ) , J. Šuster [-] , P. Korelus [-] , T. Rada [-] , D. Tupý [-] , Š. Fabián [-] (84. V. Brůj [-] ) , A. Brýla [-]

TJ Sokol Kozolupy
L. Šilhánek [-] - J. Brož [-] , P. Pancurák [-] , J. Šulan [-] (53. L. Řezáč [-] ) , J. Bozděch [-] , M. Maštalíř [-] , V. Kovář [-] , J. Fikar [-] (79. J. Martínek [-] ) , V. Sláma [-] , J. Hucl [-] (68. J. Beran [-] ) , J. Huleš [-]

ŽK: 57. A. Brýla - 40. J. Brož , 57. J. Fikar .
Hráči zápasu: R. Pour , J. Král , V. Klik .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Kraus Jan - ŠLAUF Jiří, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Kučera
Tip experta: výhra domácích

Chrást je velmi kvalitní tým a ještě hraje doma, takže výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích