J. Pěč 83.
1:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan nadělil Dýšině pět gólů a poprvé na jaře vyhrál


Branky


83. J. Pěč - 23. M. Cigler , 53. D. Daniel , 63. P. Matula , 65. P. Matula , 84. R. Čonka
11

Slovan další zaváhání nepřipustil a v 17. kole zvítězil na půdě Dýšiny 5-1. Hostující tým otevřel skóre utkání ve 23. minutě, kdy se trefil Cigler. V druhém poločase přidal Slovan další čtyři branky a vůbec poprvné na jaře naplno bodoval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

První poločas nabídl vyrovnanou hru s šancemi na obou stranách. Ve 23. minutě střílel z úhlu hostující Cigler, balón ještě poskočil na mokrém terénu a k překvapení všech skončil v bráně Dýšiny. Domácí branka vůbec nerozhodila a okamžitě soupeře zatlačili. Do konce prvního poločasu zahrávala Dýšina několik nebezpečných standardních situací, ale nedokázala je využít. Domácí své šance na vyrovnání neproměnili, a tak se šlo do kabin za stavu 1-0 pro Slovan. 

Diváci viděli dalších 5 gólů

Po přestávce už padaly góly. V 53. minutě se odhodlal ke střele z 25 metrů hostující Daniel, jeho krásná střela zapadla přesně do šibenice a Slovan šel do vedení 2-0. Hosté byli při chuti a v 63. minutě se po krásné kombinaci prosadil kapitán Matula, který upravil skóre už na 3-0. O dvě minuty později to byl znovu on, kdo se dostal k dorážce a v ideální pozici přidal už čtvrtý gól Slovanu. Pro Dýšinu byl stav 0-4 poměrně krutý, jelikož v zápase rozhodně nehrála špatně a minimálně v prvním poločase byla v některých pasážích lepším týmem. Domácí se nakonec dočkali aspoň snížení, když se v 84. minutě trefil Pěč. Slovan ovšem reagoval o minutu později, kdy vsítil pátý gól Čonka. Hosté vyhráli jednoznačně 5-1 a na jaře si připsali poprvé tři body. 

 



Ohlasy k zápasu



SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: Řekl bych, že v prvním poločase byla hra poměrně vyrovnaná, my jsme se dokázali prosadit, ale po vstřelené brance nás soupeř trochu zatlačil a měl několik nebezpečných příležitostí. V druhém poločase už se nám dařilo a dokázali jsme soupeři nasázet další čtyři góly. Výsledné skóre je možná pro Dýšinu trochu kruté, jelikož v zápase nepodala špatný výkon, ale nás samozřejmě těší, že jsme si po několika smolných zápasech připsali konečně výhru.



Sestavy


FK Dýšina
R. Červený [-] - D. Květoň [-] (73. J. Aubrecht [-] ) , V. Muzika [-] , P. Tesař [-] (58. D. Tureček [-] ) , J. Pěč [-] , J. Levý [-] , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] (77. P. Kolář [-] ) , A. Paum [-] , V. Nový [-] , J. Mužík [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - I. Pinke [-] , F. Šmůla [-] (77. M. Kolečko [-] ) , D. Daniel [-] , M. Ráb [-] , P. Matula [-] , M. Koranda [-] (73. R. Čonka [-] ) , M. Cigler [-] , D. Dergachov [-] , O. Žák [-] , M. Makkai [-] (77. O. Nosek [-] )

ŽK: 52. M. Makkai , 75. O. Žák , 83. I. Pinke . ČK: 80. O. Žák .
Hráči zápasu: M. Koranda , D. Daniel .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Liškutín Antonín - NESVADBA Karel, RADA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Kučera
Tip experta: remíza

Dýšina je doma silná a Slovan to bude mít hodně těžké. Zápas bude hodně vyrovnaný, a proto skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů