2:1
(0:0)
55. M. Krč
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbiroh otočil utkání s Radnicemi a posunul se na osmé místo


Branky


11

Zbiroh porazil na domácím hřišti Radnice 2-1. Hosté se prosadili v 55. minutě a dlouho to vypadalo, že by mohli na horké půdě domácího týmu uhrát dobrý výsledek. Zbiroh ovšem zvládl poslední desetiminutovku na výbornou a po brankách Radošovského a Pondělíka zvítězil 2-1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Domácí vstoupili do utkání aktivně a od úvodních minut si počínali lépe než hosté. Zbiroh postupně dostal Radnice pod tlak, z čehož vytěžil několik vyložených šancí, domácí ale postrádali větší kvalitu v koncovce a několikrát na poslední chvíli zasáhla hostující obrana nebo brankář. Radnice se dlouho nemohly dostat do zápasu a jejich akce končily ještě před vápnem soupeře. Domácí velkou herní převahu v prvním poločase nevyužili a diváci bohužel branku neviděli. 

Zbiroh otočil utkání v poslední desetiminutovce

Hosté do druhé půle vstoupili daleko lépe a v prvních minutách Zbiroh přehrávali. V 55. minutě dostaly Radnice výhodu přímého kopu ze slibné vzdálenosti. K míči se postavil Krč a přesnou střelou k tyči otevřel skóre utkání. Domácí se soupeři postupem času vyrovnali a opět měli mírnou herní převahu, která vygradovala několika šancemi. I přesto se Zbiroh dlouho nemohl prosadit, což změnil až Radošovský, který se v 80. minutě trefil přesně k tyči a vyrovnal na 1-1. V 90. minutě zahrával přímý kop Pondělík, střelou nejdříve napálil zeď, ale z následné dorážky překonal brankáře Radnic podruhé a rozhodl o vítězství Zbirohu. Poslední desetiminutovka tedy vyšla domácímu týmu perfektně a na domácím hřišti vyhrál 2-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: V prvním poločase jsme spálili snad pět vyložených šancí a soupeř to po zásluze potrestal na začátku druhé půlky, kdy nám vstřelil gól z přímého kopu. Ke konci zápasu už jsme měli opět velkou herní převahu, z níž jsme nakonec dokázali vytěžit dva góly a utkání jsme otočili.

TJ Sokol Radnice B
Roman Kokoška, trenér: Dnes jsme nutně potřebovali body, ale opět odcházíme bez nich. Do zápasu jsme vstoupili dobře a dlouho jsme drželi jednogólový náskok, bohužel soupeř potrestal naše chyby a v poslední desetiminutovce utkání otočil.



Sestavy


TJ Město Zbiroh
V. Březina [-] - V. Ludvík [-] , T. Urx [-] , Z. Dubček [-] (66. V. Bystřický [-] ) , J. Sefzig [-] , T. Pondělík [-] (92. P. Basl [-] ) , J. Huňáček [-] (46. K. Kalaš [-] ) , M. Fair [-] (67. L. Lojek [-] ) , M. Radošovský [-] , P. Chvojka [-] , M. Brož [-]

TJ Sokol Radnice B
T. Spěváček [-] - F. Jícha [-] (42. J. Štrunc [-] ) , M. Krč [-] , P. Kalaš [-] , P. Kabát [-] - J. Toman [-] (91. K. Janata [-] ) , P. Kočka [-] , J. Kesner [-] (67. M. Engl [-] ) , V. Kvasnička [-] , D. Fencl [-] - M. Svoboda [-] -

ŽK: 52. V. Březina - 90. P. Kočka .
Hráči zápasu: V. Ludvík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - ŠÁLKOVÁ Helena, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Kučera
Tip experta: výhra domácích

Věřím svému týmu, Radnice doma přejedeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

4. 4. 2023 23:43
Výhra domácích

Tip: výhra domácích