4:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2023 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy porazily v dohrávce Dýšinu


Branky


6. J. Černý , 10. J. Černý , 51. D. Rieger , 79. D. Rieger - 8. J. Pěč , 77. D. Květoň , 88. L. Hrdina (p.)
14

V dohrávce 16. kola zvítězily Volduchy nad Dýšinou 4-3. Na domácí straně se výborným indiviuálním výkonem prezentovali J. Černý a Rieger, kteří vstřelili po dvou brankách a dovedli Volduchy k vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Prvních 10 minut se diváci rozhodně nenudili, oba týmy hrály rychlý fotbal a snadno se dostávaly do šancí. V 6. minutě se po svižně sehrané akci prosadil domácí J. Černý a poslal Volduchy do vedení. Dýšina zareagovala v 8. minutě, kdy se po brejku trefil kanonýr Pěč. Domácí se však s remízovým stavem nespokojili a v 10. minutě si vzali vedení zpět po druhé brance J. Černého. Divokých 10 minut vystřídal gólový púst, v němž si obě strany vytvořily několik slibných šancí, ale neproměnily je. 

Volduchy si utkání už pohlídaly

Volduchy měly i vstup do druhého poločasu výborný. V 51. minutě v obrovské příležitosti nezaváhal Rieger a zvýšil už na 3-1. Dýšina rozhodně nesložila zbraně a pravidelně hrozila z protiútoků. Snaha o snižující gól se hostům vyplatila v 77. minutě, kdy se trefil Květoň a upravil skóre na 3-2. O minutu později ale vsítil svůj druhý gól v zápase Rieger a Volduchy znovu vedly o dvě branky. V 88. minutě se jeden z domácích hráčů provinil faulem v pokutovém území a rozhodčí správně ukázal na značku pokutového kopu. Toho se ujal Hrdina a snížil na konečných 4-3.



Sestavy


TJ Volduchy
M. Černý [-] - J. Bezděk [-] , J. Černý [-] , D. Rieger [-] , L. Straka [-] (62. D. Klik [-] ) , J. Přibík [-] (62. L. Pokorný [-] ) , F. Melka [-] (46. M. Pašek [-] ) , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , R. Pernica [-] , J. Nedorost [-] (77. L. Aubrecht [-] )

FK Dýšina
R. Červený [-] - D. Tureček [-] (55. D. Květoň [-] ) , V. Muzika [-] , P. Tesař [-] , J. Pěč [-] , J. Levý [-] (82. L. Hrdina [-] ) , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] , A. Paum [-] , V. Nový [-] , J. Mužík [-]

ŽK: 28. F. Melka , 41. D. Rieger , 56. M. Pašek , 74. D. Klik .
Hráči zápasu: D. Rieger , J. Černý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRAUZ Jan - HAVRÁNEK Václav, MARX Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Brýla
Tip experta: remíza

Bude to vyrovnaný zápas, ale myslím, že si týmy body rozdělí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích