0:1
(0:1)
35. O. Karbusický (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mýto podlehlo Touškovu, červené karty na obou stranách


Branky


35. O. Karbusický (p.)
11

Touškov potvrdil roli favorita a na hřišti v Rokycanech zvítězil 1-0. Tabulkový rozdíl mezi soupeři nebyl v utkání téměř poznat a o jedinou branku zápasu se postaral hostující Karbusický, který po vyloučeního domácího hráče proměnil penaltu. Po přestávce dostali červenou kartu i hosté, ale na výsledném skóre to nic nezměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení domácího hráče

Touškov vstupoval do zápasu jako favorit, ale v prvním poločase to rozhodně tak nevypadalo, v první půlhodině bylo aktivnějším týmem Mýto, které dokázalo i vstřelit branku, ale ta vzápětí nebyla uznána z důvodu ofsajdového postavení. Další sporný moment nastal ve 31. minutě, kdy se provinil faulem domácí Mašek, domácí hráči asi očekávali, že odejde pouze se žlutou kartou, ale sudí situaci vyhodnotil jinak a vytáhl rovnou červenou. Výhodu pokutového kopu dostal Touškov a Karbusický posléze velkou šanci proměnil. Z prvního poločasu tedy vyšli vítězně hosté.

Červenou kartu dostal i Touškov

V 55. minutě se hostující Hodek provinil nedovoleným zákrokem na jednoho z domácích hráčů, nutno dodat, že situace byla hodně podobná faulu z 31. minuty. Rozhodčí i tentokrát udělil rovnou červenou kartu, ale Mýto penaltu nekopalo a dostalo jen výhodu přímého kopu z hranice vápna. Domácí měli ve zbytku zápasu o trochu více ze hry, ale vyrovnávací gól nevstřelili. Touškov měl po celé utkání problém ve finální fázi a kromě pokutového kopu si žádnou vyloženou šanci nevypracoval. Hosté udrželi těsný náskok a z Mýta odjeli se třemi body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Ivan Honzík, trenér: V prvním poločase nám rozhodčí neuznal regulérní branku a poté velmi kontroverzně vyloučil našeho hráče. Soupeř z pokutového kopu otevřel skóre utkání, i když do té doby rozhodně nebyl lepším týmem. V druhém poločase se ocitl v oslabení i Touškov za téměř identický faul, který spáchal v prvním poločase náš hráč, my jsme ovšem výhodu pokutového kopu nedostali. Prohra nás mrzí, jelikož průběh utkání tomu neodpovídal a my jsme si zasloužili aspoň remízu.

TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Druhé jarní kolo jsme odehráli na umělé trávě města Rokycan s rezervou Mýta. Malé hřiště, velký prostor okolo, silný vítr a ohraná stará umělá tráva nepřidala kvalitě hry obou týmů. Když bych měl najít nějaké "nej", tak to určitě bude největší počet autových vhazování v dějinách minimálně 1.B třídy. Druhým "nej" byl nejmenší počet našich gólových šancí od srpna loňského roku za zápas. O to víc si musíme vážit tříbodového zisku po proměněném pokutovém kopu Ondrou Karbusickým.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - O. Mašek [-] , F. Šneberger [-] (74. Z. Lesák [-] ) , J. Pour [-] , J. Pelnas [-] , M. Lenk [-] , R. Lang [-] , R. Chvála [-] (59. L. Szalai [-] ) , P. Ulrich [-] , M. Světlík [-] (53. D. Mátl [-] ) , T. Vonášek [-]

TJ Sokol Město Touškov
J. Krásl [-] - L. Šumský [-] , L. Hodek [-] , J. Popelka [-] (46. J. Zahradník [-] ) , P. Foltýn [-] (28. D. Trsek [-] ) , M. Šiml [-] , F. Půta [-] , O. Karbusický [-] (76. F. Nedvěd [-] ) , Z. Rolko [-] , D. Fajer [-] , A. Šimice [-]

ŽK: 44. J. Popelka , 56. M. Šiml . ČK: 31. O. Mašek - 55. L. Hodek .
Hráči zápasu: J. Krásl .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: REIPRICH Václav - MOUTELÍK Václav (N), CHEJLAVA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Marek Votípka
Tip experta: výhra hostů

První zápas v Plasích nedopadl bodově podle našich představ. Uděláme všechno v mezích pravidel, abychom si z Mýta tentokrát odvezli tři body. Věřím, že střelecké trápení necháme někomu jinému a proměníme šance.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů