2:1
(1:0)
58. J. Hucl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč doma těsně zvítězila


Branky


15. O. Mašek , 51. O. Mašek - 58. J. Hucl
12

Zruč dala zapomenout na špatný výkon z minulého týdne a v domácím zápase vyhrála 2-1 nad Kozolupy. Těsná výhra posunula domácí tým na osmé místo tabulky, Kozolupy jsou dvanácté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí využili standardní situaci

Kozolupy byly od začátku utkání více na míči a Zruč přehrávaly, jejich snaha však končila na velkém vápně soupeře. Fotbalisté Zruče kupili zbytečné ztráty a v jejich hře byla řada nepřesností, díky kterým hosté hrozili zejména ze standardních situací. I přes počáteční tlak Kozolup šli do vedení domácí. V 15. minutě se ujal rozehrávky rohového kopu jeden z domácích hráčů, míč si našel O. Mašek a otevřel skóre utkání. V závěru prvního poločasu si ještě vypracoval příležitost domácí V. Mašek, ale k jeho smůle trefil pouze tyč. 

Hosté utkání zdramatizovali

Do druhého poločasu vstoupili lépe opět domácí. Hlavním strůjcem druhého gólu byl Hakr, který po krásné samostatné akci předložil míč O. Maškovi a ten vstřelil svůj druhý gól v zápase. Reakce hostů byla bleskurychlá, v 58. minutě nezachytila domácí obrana aut, toho využil Hucl a snížil na 2-1. V 75. minutě zajel do protihráče hostující Beran a za svůj faul obdržel žlutou kartu. Ve zbytku zápasu se přelevála hra z jedné strany na druhou, ale ani jeden tým nedokázal své šance proměnit. Zruč udržela jednogólový náskok a na svém hřišti vyhrála 2-1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Odehráli jsme bojovné utkání na těžkém terénu. Soupeř měl více ze hry, ale my jsme si vytvořili daleko více brankových příležitostí. Troufám si tvrdit, že výsledek je spravedlivý. Mrzí mě jen, že jsme nedali víc branek a utkání se mohlo dohrávat ve větším klidu. Chtěl bych pochválit všechny hráče za zodpovědný výkon, ale rád bych vyzdvihl výborný výkon Vény Maška, který nevypustil jediný souboj. A velmi spolehlivý výkon předvedl v obraně nestárnoucí Roman Karpíšek!




Sestavy


TJ Zruč B
V. Trnka [-] - V. Mašek [-] (84. P. Mancl [-] ) , M. Kraus [-] (46. A. Král [-] ) , M. Hakr [-] , O. Mašek [-] , L. Husník [-] (75. M. Polák [-] ) , J. Motyčák [-] (75. M. Špicl [-] ) , J. Kopejtko [-] , Š. Bidzilja [-] , R. Karpíšek [-] , M. Hájek [-] (46. M. Klail [-] )

TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - P. Pancurák [-] , L. Řezáč [-] (53. J. Šulan [-] ) , J. Bozděch [-] , M. Maštalíř [-] , P. Pěchouček [-] , V. Kovář [-] (59. J. Beran [-] ) , J. Fikar [-] , V. Sláma [-] , J. Hucl [-] , J. Huleš [-]

ŽK: 75. J. Beran .
Hráči zápasu: R. Karpíšek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PAPIERNÍK Tomáš - KOVÁŘ Bronislav, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Marek Votípka
Tip experta: výhra hostů

Vyhraje ten, který střelí první branku, ale může to být i remíza. Dám Kozolupy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza