5:2
(4:0)
53. P. Jílek (p.)
76. M. Beránek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina doma sestřelila Plasy


Branky


12. D. Květoň , 16. J. Pěč , 25. M. Beránek (vl.) , 27. J. Pěč , 78. J. Pěč - 53. P. Jílek (p.) , 76. M. Beránek
11

Dýšina porazila v rámci 15. kola Plasy 5-2. Domácí tým rozhodl utkání již v prvním poločase, kdy se mu podařilo vstřelit 4 branky. Po přestávce hosté dvěma góly snížili, ale definitivní slovo měli opět domácí, v 78. minutě se potřetí v zápase prosadil kanonýr Pěč a definitivně stvrdil vysoké vítězství Dýšiny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofenzivní koncert ze strany Dýšiny

Domácí vstoupili do utkání aktivně a od začátku soupeře přehrávali. Dýšina svou aktivitu využila ve 12. minutě, kdy se v ideální pozici prosadil Květoň. Hosté v prvním poločase dělali zbytečné chyby a soupeř to ihned trestal. V 16. minutě se v obrovské příležitosti ocitl Pěč a bez problému překonal hostujícího brankáře podruhé. Ve 25. minutě si smolně srazil balón do vlastní brány hostující Beránek a už to bylo 3-0 pro domácí. Produktivní půlhodinu zakončil opět Pěč, který v další vyložené šanci nezaváhal a přidal svůj druhý gól v zápase. Hosté na nepříznivý vývoj utkání zaregovali dvěma změnami v poli, ale brankový efekt to nemělo. Ve 43. minutě si za tvrdší zákrok připsal žlutou kartu hostující Netušil a to bylo z prvního poločasu vše. 

Hosté dokázali snížit, ale na body to nestačilo

V druhé půlce zápasu Plasy zlepšily svůj výkon a hned na začátku se jim podařilo snížit. Jeden z domácích hráčů se v 53. minutě provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a rozhodčí pískl penaltu. Té se zhostil Jílek a přesnou ranou snížil na 4-1. V 76. minutě odčinil vlastní gól Beránek, který přesným zakončením překonal brankáře a upravil skóre na 4-2. O dvě minuty později ovšem vrátil klid na domácí stranu Pěč, jenž zkompletoval hattrick a potvrdil tím výborný individuální výkon. Dýšina vyhrála vysoko 5-2 a připsala si první jarní výhru.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Josef Aubrecht, trenér: Před utkáním bych byl spokojený i s bodem, ale dnes jsme si výhru zasloužili. Kluci podali houževnatý a obětavý výkon a v zápase nechali vše. Já bych jim za to chtěl poděkovat a naši výhru považuji za ten nejlepší možný dárek k narozeninám.

TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Nevím už jak hodnotit naše zápasy, dáváme si branky sami a pak je těžký vyhrávat. Každý zápas ta samá písnička. Pokud nezačneme chtít hrát a budeme si dávat góly sami, tak prohrajeme s kýmkoli. Jediného, koho chci pochválit, je hlavní rozhodčí p. Aleš Rada, který pískal naprosto fantasticky.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - D. Květoň [-] (85. J. Aubrecht [-] ) , V. Muzika [-] (88. P. Kolář [-] ) , P. Tesař [-] , J. Pěč [-] , J. Levý [-] , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] (60. L. Hrdina [-] ) , A. Paum [-] , V. Nový [-] , J. Mužík [-]

TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - J. Babuška [-] (37. M. Kroupa [-] ) , M. Netušil [-] , M. Beránek [-] , M. Sudík [-] , J. Kala [-] (24. T. Prigl [-] ) , M. Országh [-] , J. Fidler [-] (60. P. Ryšica [-] ) , P. Jílek [-] , D. Koudele [-] , N. Švarc [-]

ŽK: 71. D. Květoň , 90. J. Levý - 43. M. Netušil .
Hráči zápasu: J. Levý , J. Pěč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rada Aleš - KOŘAN Josef, BUCHTELÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Marek Votípka
Tip experta: remíza

Soupeři se rozejdou smírně po výsledku 1-1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů