1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dýšina se Zbirohem nerozhodně


Branky


12

Dýšina v prvním jarním zápase remizovala 1-1 se Zbirohem. Domácí začali utkání lépe a ve 27. minutě je poslal do vedení Květoň. Hosté odpověděli až v 76. minutě, kdy se prosadil Pondělík. Zhruba deset minut před koncem dostala Dýšina výhodu pokutového kopu, ale obrovskou šanci ke skórování nevyužila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Domácí vstoupili do utkání lépe a hned v úvodních minutách zahrozili z několika brejků. V 15. minutě se dopustil nedovoleného zákroku hostující brankář Kučera a rozhodčí to ocenil žlutou kartou. Oba týmy hodně bojovaly a na hřisti bylo k vidění několik ostřejších soubojů. Zbiroh si poté rovněž vytvořil několik šanci, ale žádnou z nich neproměnil. Ve 27. minutě se krásnou samostatnou akcí uvedl domácí Pěč. Nejdříve přehrál tři hráče soupeře a poté poslal střílený centr před bránu, gólman vyrazil balón jen před sebe, toho využil Květoň a míč dorazil do brány. 

Dýšina neproměnila pokutový kop

Po přestávce byl Zbiroh více na balónu a Dýšinu začal přehrávat, ta se dál spoléhala zejména na protiútoky. Hosté se urputně snažili o vyrovnání, ale dlouhou dobu se jim to nedařilo. To se změnilo v 76. minutě. Jeden z hráčů Zbirohu poslal balón do pokutového území, obránce Dýšiny prohrál hlavičkový souboj, míč doputoval až Pondělíkovi a ten přesnou střelou vyrovnal na 1-1. V 80. minutě fauloval v pokutovém území hostující Brož a jelikož už jednu kartu měl, tak od rozhodčího viděl červenou. Dýšina však obrovskou šanci nevyužila a penaltu skvěle zlikvidoval gólman Kučera.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Josef Aubrecht, trenér: Dnes jsme podali výkon na hranici svých možností, bohužel několik minut před koncem jsme neproměnili pokutový kop. Navíc jsme v zápase měli i další vyložené šance, které jsme rovněž zahodili. I tak bych chtěl kluky pochválit, jelikož se přesně drželi taktických pokynů a celé utkání odmakali.

TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: Myslím si, že remíza je pro oba týmy zcela zasloužená. Soupeř nás zlobil a v prvním poločase byl lepším týmem, po změně stran jsme domácí zase přehrávali my. Několika skvělými zákroky nás podržel gólman a hlavně v závěru zápasu zlikvidoval penaltu.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - V. Muzika [-] , P. Tesař [-] , J. Pěč [-] , D. Květoň [-] (91. J. Aubrecht [-] ) , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] , A. Paum [-] , V. Nový [-] , D. Tureček [-] (75. P. Kolář [-] ) , J. Mužík [-]

TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - V. Ludvík [-] , T. Pondělík [-] , K. Kalaš [-] , J. Sefzig [-] , M. Brož [-] , V. Bystřický [-] (60. N. Bittera [-] ) , Z. Dubček [-] (75. L. Lojek [-] ) , T. Urx [-] , P. Chvojka [-] (60. M. Švehla [-] ) , M. Fair [-]

ŽK: 82. V. Nový - 15. K. Kučera , 48. M. Brož , 60. T. Urx , 81. M. Fair . ČK: 80. M. Brož .
Hráči zápasu: V. Totzauer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kostelník Lumír - KOVÁŘ Bronislav, PAPIERNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Dmytro Dergachov
Tip experta: výhra domácích

V prvním jarním zápase věřím víc domácím, proto tipuji výhru Dýšiny.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích