2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy vstoupily do jarní části sezóny výhrou


Branky


12

Kozolupy ve 14. kole zvítězily nad Mýtem 2-0. Domácí měli v první půli herní převahu a ve 23. minutě šli do vedení po brance Lemáka. Kozolupům vyšel i úvod druhého poločasu, kdy vstřelil druhou branku Sláma. Poté Mýto vyrovnalo hru, ale zápas už se mu nepodařilo zdramatizovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozolupy lepším týmem

V první půli byli domácí dominantnějším týmem a svou převahu využili ve 23. minutě, kdy se prosadil Lemák. Ve 31. minutě musel na domácí straně střídat zraněný Brož, kterého nahradil Řezáč. Kozolupy si postupem času vypracovaly další sance, ale ty neproměnily. Mýto se snažilo o kombinaci po zemi, ale v prvním poločase se nedokázalo dostat do žádných vyložených šancí. Domácí kontrolovali hru a první poločas zvládli vítězně. 

Mýto vyrovnalo hru, ale prosadili se opět domácí

Do druhého poločasu vsotupili lépe opět domácí, v 52. minutě se ve velké šanci objevil Sláma a přesným zakončením zvýšil na 2-0. V 55. minutě proběhlo dvojité střídání na straně Mýta, v zápase skončili Lang s Mátlem a místo nich vyběhli na trávník Lesák a Eidler. Po druhé inkasované brance hosté pozvedli svou hru a zápas vyrovnali, v některých pasážích hry byli i lepším týmem, stále ovšem selhávali v koncovce a vytoužená branka nepřicházela. Kozolupy si zkušeně hlídaly dvougólový náskok a utkání měly ve svých rukách. Mýto nakonec zápas nezdramatizovalo, a tak muselo zkousnout první jarní prohru 0-2. 



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - J. Brož [-] (31. L. Řezáč [-] ) , J. Bozděch [-] , M. Maštalíř [-] (82. J. Martínek [-] ) , P. Pěchouček [-] , T. Lemák [-] , V. Kovář [-] (72. J. Beran [-] ) , J. Fikar [-] , V. Sláma [-] , J. Hucl [-] (82. J. Kubát [-] ) , J. Huleš [-]

TJ Slavoj Mýto B
J. Dvořák [-] - M. Lenk [-] (70. L. Laštovka [-] ) , D. Mátl [-] (55. Z. Lesák [-] ) - S. Mackovič [-] , L. Chmelík [-] - R. Lang [-] (55. L. Eidler [-] ) , P. Ulrich [-] , P. Bejček [-] , P. Nový [-] (77. D. Kastner [-] ) , D. Anténe [-] , M. Světlík [-]

ŽK: 65. J. Huleš - 60. Z. Lesák , 89. M. Světlík .
Hráči zápasu: J. Fikar , P. Pěchouček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NESVADBA Karel - KRAUZ Jan, KLIK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Dmytro Dergachov
Tip experta: výhra domácích

Těžko hodnotit oba týmy po dlouhé přestávce, ale myslím si, že zkušenější tým z Kozolup na svém hřišti vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích