1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Plasy porazily silný Touškov


Branky


12

Plasy v domácím zápase těsně zvítězily nad Touškovem. O jedinou branku utkání se postaral ve 25. minutě Beránek. Domácí se posunuli na páté místo, kde nyní ztrácejí tři body právě na čtvrtý Touškov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Beránek

Touškov měl od začátku herní převahu, ale byli to domácí, kteří šli do vedení. Ve 25. minutě se objevil v obrovské příležitosti Beránek a přesným zakončením vstřelil první gól utkání. Touškov poté musel sáhnout ke střídání, jelikož Fajer nemohl pokračovat v zápase kvůli zdravotním potížím. I přes inkasovaný gól byli hosté v prvním poločase nebezpeční, ale ve finální fázi jim chyběla potřebná kvalita, nutno dodat, že za prvních 45 minut spálili tři vyložené šance. Plasy jednogólový náskok udržely a do kabin se šlo za stavu 1-0. 

Plasy těsný náskok udržely

Do druhé půle nastoupil Touškov v jiném rozestavení a hostující trenér Votípka udělal dvě změny v poli. Na straně domácích proběhlo jedno střídání. Touškov pokračoval v aktivním výkonu a domácí fotbalisty přehrával, ti se ovšem srdnatě bránili a párkrát při nich stálo i štěstí. Hosté během druhé půlky nastřelili dvakrát tyč a jednou břevno. Největší šanci pak neproměnil Karbusický, který se ocitl tváří v tvář brankáři. Plasy si už zkušeně výsledek pohlídaly a nad silným Touškovem vyhrály 1-0, čímž poskočily na pátou pozici, Touškov se nachází na 4. místě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Myslím si, že dnešní zápas rozhodlo srdíčko, které bylo víc na naší straně. Touškov je výborné mužstvo, které určitě bude hrát na špici soutěže, ale my nedáme žádnému týmu nic zadarmo. Chci poděkovat celému našemu týmu za super nasazení.

TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Domácím jsme doslova darovali výhru. Problém nám v prvním poločase dělala délka jejich hřiště. Přesto se naši hráči dostali do třech gólovek. Po dvacáté minutě potřeboval ze zdravotních důvodů střídat Dominik Fajer. Než se nám výměnu podařilo zrealizovat, proměnily Plasy jednu ze svých dvou šancí zápasů. Do kabin se tak šlo i přes naše další tutovky s jednogólovým mankem. Do druhé půle jsme nastoupili v jiném rozestavení a dvojitým střídáním. Naše snaha o vyrovnání nám však přinesla jen dvakrát nastřelená tyč a břevno. Brankáře domácích nedokázal překonat tváří v tvář ani Ondřej Karbusický. Naše nepřesná muška a snaha domácích o udržení výsledku za každou cenu vedla tedy k našemu zklamání a bodové ztrátě.



Sestavy


TJ Sokol Plasy
M. Fazekaš [-] - M. Netušil [-] , M. Beránek [-] , M. Sudík [-] , P. Jílek [-] , J. Fidler [-] (46. P. Ryšica [-] ) , N. Švarc [-] , Z. Jaroš [-] , D. Koudele [-] , T. Hloušek [-] , J. Kala [-]

TJ Sokol Město Touškov
F. Nedvěd [-] - P. Vyšata [-] , J. Popelka [-] , P. Foltýn [-] , R. Voith [-] , F. Půta [-] , O. Karbusický [-] , J. Zahradník [-] , Z. Rolko [-] (60. P. Havel [-] ) , D. Fajer [-] , A. Šimice [-]

ŽK: 60. M. Netušil , 70. P. Jílek . ČK: 80. P. Jílek .
Hráči zápasu: M. Beránek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Červený Václav - KOPŘIVA Jan (N), NEDVĚD Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Dmytro Dergachov
Tip experta: remíza

Plasy hrají na svém hřišti dobře a Touškovu se budou snažit oplatit vysokou prohru z podzimního zápasu. Hosté si ale odvezou aspoň bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích