Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 16:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice si na závěr sezóny připsaly vysokou výhru proti Losiné


Branky


12

Svéradice porazily ve 26. kole Losinou 8-3. Konečný výsledek značně ovlivnilo vyloučení na hostující straně v 65. minutě, po kterém domácí vstřelili svému soupeři hned pět gólů a dokráčeli si pro vysokou výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka hned v prvním poločase

V 8. minutě se po chybě v hostující obraně dostal k balónu Mičkal a velké zaváhání soupeře potrestal, 1-0 pro Svéradice. V 19. minutě domácí dostali výhodu trestného kopu z výhodné pozice a Beránek přesnou střelou upravil skóre na 2-0. Losiná se po dvou inkasovaných brankách probrala a ve 20. minutě zakončil pěknou akci M. Šindelář. Domácí ale vzápětí znovu udeřili a ani ne o minutu později to bylo 3-1, když se prosadil Kába. V produktivní pětiminutovce pokračovali hosté, ve 24. minutě nepohrdl velkou šancí Matulka a snížil na 3-2. 

Hajšman svůj tým oslabil, domácí toho okamžitě využili

Po přestávce Losiná výkon zlepšila a její aktivita byla odměněna vyrovnávajícím gólem. V 56. minutě využil dobrého postavení Gavora a přesným zakončením srovnal na 3-3. Stěžejní moment celého utkání nastal v 65. minutě. Hostující stoper Hajšman zabránil jasné brance domácího týmu rukama a rozhodčí ho za jeho zkrat okamžitě vyloučil. Následnou penaltu proměnil Beránek a vrátil vedení zpět Svéradicím. Hosté se po čtvrtém gólu soupeře úplně sesypali a v následujících čtyřech minutách inkasovali hned třikrát. O branky se postarali Vachuška, Mičkal a Majer. V 88. minutě přidal osmou branku Svéradic Kába. Svéradice porazily v posledním zápase sezóny Losinou vysoko 8-3. Domácí tým zakončil sezónu na devátém místě, zatímco hosté se ve svém premiérovém ročníku v B. třídě umístili na desáté pozici. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Od začátku mi přišlo, že jsme hlavou v zápase úplně nebyli. Po chybě v naší obraně jsme ztratili balón a soupeř šel v 8. minutě do vedení. Poté se domácí prosadili z trestného kopu a bylo to už o dvě branky. Nám se sice vzápětí podařilo snížu, ale Svéradice za minutu vstřelily další gól. Na ten jsme znovu dokázali zareagovat a do šaten se šlo jednogólového vedení domácího týmu. Po přestávce jsme výkon zlepšili a po zásluze jsme vyrovnali. Vzápětí jsme mohli přidal další gól, ale vyloženou šanci jsme neproměnili. V 65. minutě předvedl náš stoper zkrat, za který následně obdržel červenou kartu a domácí kopali pokutový kop, jenž hned nato proměnili. To byl samozřejmě zlomový moment a my jsme se od vyloučení úplně sesypali a nechali jsme si dát dalších pět gólů. Konečný výsledek je pro nás hodně krutý, ale Svéradice dnes zaslouženě zvítězily. Naše hra se oproti podzimu zlepšila, ale zase jsme na jaře doplatili na časté absence. I přesto musím naši první sezónu v B. třídě hodnotit pozitivně. Cílem byla záchrana a to se nakonec i podařilo. Doufám, že v příštím ročníku budeme předvádět lepší výkony a umístíme se na vyšších příčkách.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , V. Beránek [-] (83. R. Pánek [-] ) , D. Juhaňák [-] (86. L. Petřík [-] ) , P. Majer [-] (77. M. Mládek [-] ) , V. Brůha [-] , M. Doležal [-] , V. Červený [-] , P. Mičkal [-] (77. D. Pánek [-] )

TJ Sokol Losiná
D. Hora [-] - M. Šindelář [-] , M. Gavora [-] , T. Pech [-] (59. M. Pešek [-] ) , R. Spörl [-] , O. Hubka [-] (75. M. Albl [-] ) , D. Šlais [-] , D. Matulka [-] , L. Šindelář [-] , J. Votípka [-] (46. O. Tic [-] ) , V. Hajšman [-]

ŽK: 10. A. Vachuška , 30. D. Juhaňák - 30. M. Šindelář , 68. M. Pešek . ČK: 65. V. Hajšman .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SCHNEIDER Josef, KOVÁŘ Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Sebastián Ryba
Tip experta: remíza

Oba týmy mají poslední zápasy formu, ale tipuji, že zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích