0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 16:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov s Blovicemi bez branek


Branky


12

Pačejov remizoval ve 26. kole s Blovicemi 0-0. Domácí tým obsadil předposlední místo a sestupuje do okresního přeboru, zatímco Blovice skončily na sedmém místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Oběma týmům už o nic nešlo, ale první poločas byl ve znamení zbytečné nervozity a nedovolených zákroků. Hned ve 14. minutě hostující Tříska zajel do protihráče a rozhodčí to ocenil žlutou kartou. V dalších minutách hostující hráči ještě několikrát faulovali a sudí opět rozdával karty. Pačejov se prezentoval jednoduchým fotbalem, zatímco Blovice se snažily o kombinaci a více držely balón. Diváci se v prvním poločase nakonec dočkali šancí na obou stranách, ale ani jeden z týmů nebyl v koncovce úspěšný. Ve 39. minutě zfauloval jednoho z hostujících hráčů Štěpán a rozhodčí opět sáhl pro kartu. Pro nikoho nebylo překvapením, že po 45 minutách byl stav 0-0. 

Ani po přestávce se diváci gólu nedočkali

Ani po přestávce se hra moc nezměnila. Blovice byly častěji na míči, ale to jim moc platné nebylo, jelikož si ve finální fázi vedly nepřesně. Pačejov měl stejný problém a když už si nějakou šanci vypracoval, tak selhal v zakončení. I v druhém poločase bylo k vidění několik ostřejších zákroků, za které sudí znovu rozdával žluté karty. Pačejov se v posledním zápase sezóny rozešel s Blovicemi smírně po remíze 0-0. Domácí tým po nepovedeném ročníku skončil na předposledním místě a v příští sezóně bude hrát okresní přebor. Od Blovic lidé asi čekali trochu více a jejich výsledné sedmé místo je pro tým spíše zklamáním. 



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - M. Kubaň [-] , F. Štěpán [-] (81. P. Bokr [-] ) , V. Panuška [-] , J. Klásek [-] (63. M. Klásek [-] ) , F. Sedláček [-] , V. Klásek [-] , T. Bláha [-] , J. Ticháček [-] , M. Mareš [-] , D. Hradil [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - A. Zdvořáček [-] , J. Diviš [-] (86. V. Chalupa [-] ) , R. Kolář [-] , I. Ivanov [-] , M. Štětina [-] - M. Houdek [-] , D. Tříska [-] - L. Krásný [-] , M. Vojtěch [-] (73. T. Beneš [-] ) - Š. Merhaut [-]

Počet diváků: 34. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - JIROVEC Jakub (N), HUDÁK Ján (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Sebastián Ryba
Tip experta: výhra hostů

Blovice bez větších problémů vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů