Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 18:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Losiná sestřelila Štěnovice osmi góly!


Branky


30. R. Spörl , 33. M. Bodanský , 51. M. Šindelář , 53. M. Šindelář , 71. T. Hrach , 74. M. Šindelář , 82. T. Hrach , 91. T. Hrach - 58. P. Volf (p.) , 65. P. Volf
15

Losiná ve 24. kole potvrdila roli favorita a zvítězila nad Štěnovicemi vysoko 8-2. Domácí vyhráli první poločas v poměru 2-0 a nic nenasvědčovalo tomu, že by v druhém poločase měl nastat gólostroj. To se ovšem stalo a diváci po přestávce viděli dalších osm gólů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Losinou

Úvod zápasu byl spíše opatrný, oba týmy se snažily o kombinaci, která se jim ale vůbec nedařia a diváci tudíž viděli řadu nepřesností na obou stranách. Gólové ticho prolomili ve 30. minutě domácí. Pěknou samostatnou akcí se prezentoval Bodanský, který následně místo střely přihrál na malé vápno, kde stál Spörl, hrající trenér Losiné se moc nerozpakoval a střelou na zadní tyč otevřel skóre utkání. Ve 33. minutě prošel po straně domácí Hrach, poté našel krásnou přihrávku zcela volného Bodanského, jenž bez problému uklidil míč do odkryté brány. Štěnovicím se v prvním poločase vůbec nevedlo a prakticky se nedostaly do žádné vyložené šance. 

Diváci vidělí dalších osm gólů!

Losiná začala druhý poločas podstatně lépe než ten v první a již v 51. minutě to bylo 3-0. když se trefil M. Šindelář. Neuběhly ani dvě minuty a stejný hráč upravil skóre už na 4-0. Poté domácí trochu zvolnili a hosté to po zásluze potrestali. Nejprve se jeden z domácích hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a rozhodčí přisoudil penaltu Štěnovicím. K té se postavil Volf a přesnou střelou snížil na 4-1. V 65. minutě se Volf prosadil podruhé, tentokrát povedenou střelou z dálky. Od 70. minuty ale byli na trávníku už jen domácí. V 71. minutě vstřelil svůj první gól v zápase aktivní Hrach, o tři minuty zkompletoval hattrick M. Šindelář, který zvyšoval už na 6-2. Gólostroj Losiné dokonal dvěma góly v 82. a 91. minutě Hrach, jenž si rovněž připsal hattrick. Losiná zvítězila ve 24. kole "hokejovým" výsledkem 8-2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Úvodní minuty jsme nezačali vůbec dobře a na naší straně byla vidět spousta nepřesností. Po půlhodině hry se nám podařilo vstřelit první branku a o několik minut později přišla druhá. Dvoubrankové vedení nás uklidnilo a do druhého poločasu už jsme vstoupili naplno. Velmi rychle jsme přidali další dva góly, ale posléze jsme možná trošku ztratili koncentraci, z čehož do té doby neviditelný soupeř vytěžil dva góly. V poslední dvacetiminutovce jsme byli hodně produktivní a nakonec z toho byla ve výsledku vysoká výhra 8-2.

TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, hráč: Tak na tenhle zápas budeme chtít rychle zapomenout, bohužel vše, co nás celé jaro zdobilo, jsme asi nechali někde cestou ze Štěnovic. Úvod utkání nabídl opatrný fotbal z obou stran, plný nepřesností. Poté domácí zjednodušili hru a postupně se dostávali do tlaku a vytvářeli si šance. Hlavně díky našemu špatnému pohybu a obsazovaní jsme do šaten šli s dvoubrankovou ztrátou. Ani v druhé půlce se obraz hry neměnil,.jen za stavu 4:0 domácí trochu polevili a nechali nás zkorigovat. Bohužel posledních 20 minut zápasu jsme neskutečně odpadli a výsledek tomu odpovídá. Snad je to pro nás ponaučení na poslední dvě kola v soutěži, které chceme odehrát se ctí a zdviženou hlavou. Bohužel jsme v zápase přišli o Honzu Uxu, kterému přejeme brzké uzdravení.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - T. Hrach [-] , V. Tobrman [-] (46. P. Tančouz [-] ) , M. Gavora [-] (60. T. Pech [-] ) , R. Spörl [-] , M. Bodanský [-] (71. P. Tančouz [-] ) , D. Matulka [-] (46. M. Šindelář [-] ) , L. Šindelář [-] , J. Votípka [-] (60. O. Tic [-] ) , V. Hajšman [-] , O. Hubka [-]

TJ Sokol Štěnovice
Z. Minařík [-] - J. Uxa [-] (10. J. Lederer [-] ) , P. Volf [-] , T. Fink [-] , J. Šimek [-] , J. Jůza [-] , M. Kokoška [-] , Z. Švec [-] , P. Brejcha [-] , M. Matoušek [-] , J. Tomašek [-]

Hráči zápasu: T. Hrach , O. Hubka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KLIK Karel - KARL František (N), STUCHL Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Patrik Smetana
Tip experta: výhra domácích

Derby nemá favorita, ale Losiná si to doma pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích