1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 14:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice přišly o vítěznou sérii, jejich katem se stal Chotěšov


Branky


37. J. Prýmas - 32. A. Štökl , 43. P. Braun , 50. A. Kavka , 69. D. Křen
15

Chanovice nestačily ve 24. kole na Chotěšov a prohrály 1-4. Hostující tým opanoval oba dva poločasy a na jaře stále ještě neprohrál. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté

Chanovice na soupeře vlétly a od úvodních minut ho dostaly pod tlak. Úvodní aktivitu domácího týmu mohl brankou korunovat Šebek, ale ve vyložené šanci pouze napálil tyč. Domácí více drželi balón, ovšem další stoprocentní příležitosti se nedočkali. Ve 32. minutě chyboval v rozehrávce Pavlovský, čehož okamžitě využil hostující Štökl a tváří v tvář brankáři otevřel skóre utkání. Ve 35. minutě musel z důvodu zranění střídat domácí brankář Bláha, kterého nahradil Timoshenko. Ve 37. minutě chybovala i obrana Chotěšova a Prýmas pohodlně uklidil balón do odkryté branky. První poločas bohatý na individuální chyby zakončil domácí Šebek, jenž daroval branku Braunovi. V úplném závěru ještě Chanovice mohly vyrovnat, ale Zoubek ani Šebek proti gólmanovi soupeře neuspěli. 

Chotěšov dvěma brankami pojistil vítězství

Druhý poločas začal lépe Chotěšov. Hned v 50. minutě se ve výborné pozici objevil Kavka a přesným zakončením upravil skóre na 3-1. Chanovicím chybělo v druhém poločase větší odhodlání a přesnost. V dalších minutách poslali oba trenéři do hry několik náhradníků. V 69. minutě se na hostující straně prosadil Křen a zvýšil z pohledu Chotěšova už na 4-1. V posledních dvaceti minutách si hosté zkušeně hlídali pohodlný tříbrankový náskok a soupeře téměř do ničeho nepustili. Chotěšov vyhrál ve 24. kole nad Chanovicemi 4-1 a v jarní části sezóny stále nenašel přemožitele. 



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: Domácí zápas s Chotěšovem znamenal konec naší vítězné série. My jsme v klíčových momentech zápasu chybovali nebo neskórovali a hosté po oboustranně kvalitním prvním poločase po pauze již zápas kontrolovali a vyhráli zaslouženě. Budou tak jediným týmem v soutěži, se kterým se nám v sezóně nepodařilo bodovat.

TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: V Chanovicích na nás čekalo velmi dobře připravené hřiště, ale i soupeř. V prvních asi 15 minutách na nás domácí nastoupili ve velmi vysokém tempu. na což jsme ze začátku nebyli schopni reagovat. Naštěstí jsme ale po vydařené akci šli do vedení. Zanedlouho soupeř vyrovnal a jelo se v podstatě od nuly. Na inkasovanou branku jsme téměř ihned reagovali gólem a další branku jsme vstřelili hned po začátku druhého poločasu. Celý druhý poločas už jsme si pohlídali a zároveň jsme soupeře drželi dál od naší brány. Skóre ještě upravil Křen, ale další šance už se nám nepodařilo proměnit.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
Š. Bláha [-] (35. B. Timoshenko [-] ) - L. Pícka [-] , D. Pavlovský [-] , O. Skuhravý [-] (61. M. Polena [-] ) - J. Šebek [-] , M. Šabek [-] , V. Zoubek [-] , M. Šlehubr [-] , J. Prýmas [-] (67. J. Šulc [-] ) - J. Kubaň [-] , M. Jakub [-] (61. J. Polena [-] ) -

TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - A. Štökl [-] (70. M. Brabec [-] ) , L. Calta [-] (61. J. Hőnig [-] ) , T. Vacek [-] , J. Schamberger [-] - P. Braun [-] , D. Křen [-] , J. Zahoř [-] , A. Kavka [-] - J. Šiman [-] (86. D. Nohava [-] ) , J. Multrus [-] (86. L. Brabec [-] )

ŽK: 52. O. Skuhravý , 66. J. Kubaň .
Hráči zápasu: A. Štökl , M. Vacek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SLABÝ Otto - FRGAL Lukáš, HEBR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Patrik Smetana
Tip experta: remíza

V Chanovicích se nevyhrává a to se potvrdí. Jasně kříž.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů