T. Vacek 81.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 14:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov vítěznou sérii neprodloužil, doma se Svéradicemi pouze remizoval


Branky


11

Chotěšov ve 23. kole remizoval se Svéradicemi 1-1. Domácí se tak po třech výhrách v řadě museli spokojit pouze s bodem. Nepříjemností pro Chotěšov bylo zranění, které si v zápase přivodil brankář Rada a musela pro něj přijet ZS. (přejeme brzké uzdravení)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Zápas začal v pomalém tempu a oba týmy se jen obtížně dostávaly do šancí. Chotěšov se snažil o kombinaci, ale ta mu úplně nevycházela a postupem času se přizpůsobil hře soupeře. Svéradice hrály ze zajištěné obrany a favorita za první poločas téměř do ničeho nepustily. Hosté si v útočné fázi počínali o něco lépe než Chotěšov a během prvního poločasu si vytvořili čtyři nebezpečné šance, které ovšem bravurně zlikvidoval brankář Rada. Diváci se bohužel branky v prvním poločase nedočkali, a tak hráči odcházeli do šaten za stavu 0-0. 

Chotěšov vyrovnal až v samotném závěru

Po změně stran začali lépe hosté. V 52. minutě se po pěkné akci Svéradic prosadil Mičkal a poslal hostující tým do vedení. Další nepříjemností domácího týmu bylo zranění brankáře Rady, který si poranil koleno a musela pro něj přijet ZS. (přejeme brzké uzdravení) Domácí trenér reagoval na nepřiznivý vývoj utkání několika střídáními a do hry se zapojili tři náhradníci. Domácí se od 65. minuty probudili a několikrát dostali soupeře pod tlak, několik vyložených šancí ale neproměnili. Chotěšov se dočkal v 81. minutě, kdy přesným zakončením vyrovnal Vacek. Domácí už se na závěrečný tlak nezmohli a ve 23. kole pouze remizovali se Svéradicemi 1-1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: V dalším kole jsme přivítali Svéradice a do zápasu jsme šli s jasným cílem získat 3 body. Bohužel jsme ale od začátku nehráli svoji hru a přizpůsobili jsme se soupeřovu tempu. První poločas skončil bez gólu a pro diváka asi nic koukatelného z obou stran. Na začátku druhého poločasu jsme inkasovali gól a chvíli na to se nám zranil brankář Rada, který si otočil koleno a musela pro něj přijet ZS. Tohle jakoby nás nakoplo a najednou jsme začali být aktivnější, vytvořili jsme si i několik šancí, bohužel ty stoprocentní jsme nedokázali proměnit. Stihli jsme pouze vyrovnat a bereme tedy jen bod.




Sestavy


TJ Chotěšov
M. Rada [-] (62. M. Vacek [-] ) - T. Vacek [-] , J. Schamberger [-] , L. Calta [-] , M. Brabec [-] - D. Křen [-] , P. Braun [-] , J. Zahoř [-] (67. A. Štökl [-] ) , V. Bednář [-] (62. P. Malý [-] ) , A. Kavka [-] - J. Šiman [-] (67. J. Hőnig [-] )

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , V. Beránek [-] (87. D. Pánek [-] ) , D. Juhaňák [-] , P. Majer [-] , V. Brůha [-] , M. Doležal [-] , V. Červený [-] , P. Mičkal [-]

ŽK: 82. A. Vachuška .
Hráči zápasu: M. Rada - P. Mičkal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRAUZ Jan - REIPRICH Václav, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Lukáš Krásný
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají formu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích