3:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 18:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice porazily Blovice a posunuly se na páté místo


Branky


14

Chanovice zvítězily ve 22. kole nad Blovicemi 3-2. Domácí po prvním poločase vedli už 3-0, ale hosté po přestávce dvěma góly zápas zdramatizovali, na body to ovšem nakonec nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná záležitost domácího týmu

Již od začátku byl vidět na hřišti kvalitní tempo-fotbal, který se musel líbit. Domácí umí vytěžit maximum z toho, že mají vysoké hráče ve svých řadách, ti svoje fyzické přednosti umí uplatnit, jak při standardních situacích, tak v pokutovém území. To se bohužel, ke smůle hostů, do písmene potvrdilo. Hosté se snažili kombinovat, ale selhávali ve finální fázi, poslední třetina od naší branky byla pro ně hodně začarovaná. Trest přišel pro hosty hodně brzo. Na přetažený balon do rohu velkého vápna pozdě reagovala blovická defenziva, útoční hráči měli dostatek prostoru k zakončení z blízkosti, na které neměl brankář Šabata nárok, poslední zakončil Rada - 1:0. Za sedm minut jeden z blovických záložníků ztratil ve středu hřiště balon, následoval rychlý break, kdy se útočí Šlehubr tentokráte prosadil přes křižujícího mladičkého Břicháčka – 2:0. Další ránu do psychiky Blovických zasadili domácí v 35´, kdy se po RK, zahraném na bližší tyč, prosadil Honza Šebek

Blovice zápas zdramatizovaly, na body to ale nestačilo

Hosté se však nevzdávali a začali po poločase pěkně od „podlahy“. Nejprve v 48´ rychlonohý Vokurka bohužel nepropíchal míč skrz brankáře, který se štěstím zachránil jeho průnik. Poté v 50´přesně na vápně našel Krásný dobře postaveného Radka Rouse, ale ani jemu zkušenost nepomohla k tomu, aby se prosadil, trefil jen brankáře. Naopak, domácí zahrozili z rychlého kontru, jasnou šanci nohama reflexivně vychytal Šabata. Domácí měli sice fyzickou dominanci, hosté měli naopak ve svých řadách 3 dorostence, ale všichni na hřišti makali naplno. Tak se hosté dočkali, po RK se hlavou nejdříve prosadil v 62´ kapitán Heřman – 3:1. V 65´si domácí dali dokonce po tlaku vlastní branku, ale pro domnělý faul, nebyla uznána. Ještě jednou se Blovice zaradovaly, to když v 81´ se podél brankové čáry protáhl úhoř Heřman a k údivu všech prostřelil z velkého úhlu brankáře – 3:2. Domácí se bránili velice srdnatě a nakonec vítězství uhájili, přestože remíza by oběma mančaftům slušela asi více.

 

Autor reportu: Luboš Horvát

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: V domácím zápase proti Blovicím jsme v prvním poločase navázali na dobrý výkon z minulého kola, po pauze už to bylo horší, ale přesto jsme díky bojovnosti získali tři body.

TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent trenéra: Minulý týden jsem měl velice blízko k tomu, že s fotbalem nadobro praštím. Byl jsem především velice zklamán s našeho herního projevu. V Chanovicích však kluci, především ve 2.pol., podali nadprůměrný výkon. A přestože jsme nakonec ze soupeřova hřiště smolně neodvezli ani bod, musel jsem hráčům v kabině bez rozdílu poděkovat, poněvadž naši hráči „žrali trávu a jezdili jako pili“. Trenér Chalupa je v trestu, proto jsem po půl roce koučoval mančaft při mistráku já, a musím dodat – užil jsem si to ve všech ohledech ! Doma byl poté večer klid, poněvadž jsem nemohl mluvit, jak jsem se vykřičel, nejen směrem ke svým hráčům, ale především k jedné osobě, která je jako jediná za svoje působení na hřišti placená.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - D. Pavlovský [-] , J. Petřík [-] , J. Polena [-] - J. Šebek [-] , V. Zoubek [-] (46. L. Pícka [-] ) , M. Šlehubr [-] , M. Šabek [-] - L. Rada [-] , J. Kubaň [-] , J. Prýmas [-] (70. M. Jakub [-] )

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - J. Diviš [-] , A. Zdvořáček [-] , R. Kolář [-] , L. Břicháček [-] - L. Krásný [-] , R. Rous [-] (75. J. Rous [-] ) , D. Tříska [-] , J. Vokurka [-] - L. Skřivan [-] (46. I. Ivanov [-] ) , M. Heřman [-] -

ŽK: 77. J. Polena - 35. A. Zdvořáček , 80. J. Diviš .
Hráči zápasu: J. Šebek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Červený Václav - JINDRA Pavel (N), BIZOŇ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jiří Multrus
Tip experta: výhra hostů

Blovice jsou fotbalovější a myslím si, že v Chanovicích zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích